Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Hedef 120 bin oy

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayları Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can, Haber71 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sırrı Zengin ve RCM Ajans Yönetim Kurulu Başkanı R.Cihat Mencet’i ziyaret etti. 120 bin oy hedeflediklerini dile getiren Köksal, yine 3-0 yapacaklarını öne sürdü.
 
KOALİSYON GİBİ BİR DÜŞÜNCEMİZ YOK
Ak Parti Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Ak Partililer, gazetemiz İmtiyaz Sahibi Sırrı Zengin ve RCM Ajans Yönetim Kurulu Başkanı R.Cihat Mencet’i ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette önemli konulara değinen Köksal, seçim kampanyalarını geçtiğimiz hafta başlattıklarını ve son sürat devam ettiğini açıkladı. İlk olarak Kırıkkale merkezden başladıklarını anlatan Köksal, yine 3-0 yapmak için büyük bir seçim kampanyası yaptıklarını söyledi. Ak Parti’nin sadece Kırıkkale değil, tüm Türkiye’de daha güçlü bir iktidar olmak için çalıştığını ifade eden Köksal, ‘herhangi bir parti ile koalisyon olma’ söylentilerini doğrulamadı.
 
3-0’DAN BAŞKA BİR İHTİMAL DÜŞÜNMÜYORUZ
Geçtiğimiz hafta seçim bürosu açılışının kendilerini bir hayli memnun ettiğini dile getiren Köksal, AK Parti’nin ilk defa böyle bir açılış yaptığını söyledi. Hiçbir genel başkan geldiğinde bu denli kalabalık olmadığını anlatan Köksal, 3-0 için hiçbir neden olmadığını söyledi. Köksal, “Biz 3-0 olacağına sonuna kadar inanıyoruz. Geçen seçimde nasıl Ramazan kardeşimizi bırakmayız dediysek, bu defada Abdullah kardeşimizi bırakmayacağız. Kırıkkale bize güveniyor, inanıyor. Bizde herhangi bir ihtimal düşünmüyoruz. Ne ülke genelinde ne de Kırıkkale’de. Hedefimiz 120 bin oy almak. Allah’ın izni ile bunu başaracağız” dedi.
 
GİZLİ OY, AÇIK TASNİF
Milletvekili Ramazan Can ise Kırıkkale’nin 3-0 ihtiyacı olduğunu ve 7 Haziran’da yine halkın teveccühünü alacaklarını söyledi. İnternet Fenomeni haline gelen Fuat Avni’nin geçtiğimiz haftalarda yazdığı, ‘seçim günü elektrik kesintisi olacak ’ iddiası ile ilgili soruya yanıt veren Can, “Böyle bir şey mümkün değil, safsata veya bize iftira atacaklar. Herkes oyunun başında tek tek sayıyor. Ve bütün partiler oyuna sahip çıkacak. Bu iş böyle. Gizli oy, açık tasnif. Her sandıkta görevli var. Tutanaklar imza altına alınıyor. O yüzden elektrikler kesilse bile oy çalınma olayı imkansız” diye konuştu.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
5 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu