KeskinManşet

Hedef 20 bin

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin Kaymakamlığı, Keskin Belediyesi ve Keskin İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen halka açık iftar programı renkli görüntülere sahne oldu. Kur’an kursları öğrencilerinin katıldığı iftarda çeşitli gösterilere de yer verildi.

Yoğun katılım

Keskin İlçe Meydanı’nda düzenlenen iftar programına İl Müftüsü Bekir Gerek, Kaymakam Vekili Gazi Mesut Ambarcı, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, İl Genel Meclisi Başkanı Şerafettin Atalay, İlçe Müftüsü Fazlı Mutlu, Keskin İl Genel Meclisi Üyesi Ekmel Cönger, Keskinli İşadamı Abdullah Öztürk, RCM Ajans Sahibi ve Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Ragıp Cihat Mencet, Kur’an kursları öğrencileri ve Keskinliler katıldı.

                                                                                             Dayanışma ruhu yaşatılmalıHedef 20 bin - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

İftar yemeğinin ardından program Kur’an tilaveti ile devam etti. Açılış konuşmasını yapan Keskin İlçe Müftüsü Fazlı Mutlu, Ramazan Ayı’nın birleştirici özelliğini işaret ederek, “Bu birliktelik ve paylaşım sadece Ramazan Ayı’nda değil, her zaman sağlanmalı. Yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı ömrümüzün sonuna kadar ötelemeden ifa etmeliyiz. Dinimiz bunu gerektiriyor” dedi. Kaymakam Vekili Gazi Mesut Ambarcı ise, düzenlenen iftar programında emeği geçenlere teşekkür ederek, çocukların ve gençlerin vatana ve millete hayırlı birer birey olarak yetişmesinin önemine vurgu yaptı.

15 bin çocuk kurslara katıldıHedef 20 bin - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

İl Müftüsü Bekir Gerek ise Ramazan Ayı’nın önemi ve özellikleri hakkında bilgiler verdi. Gerek ayrıca Kur’an kurslarına gösterilen ilginin her yıl katlayarak arttığını ifade etti. Gerek, il genelinde 15 bin çocuğun Kur’an kurslarına katıldığını dile getirerek, hedeflerinin 20 bine ulaşmak olduğunu açıkladı. Yapılan konuşmaların ardından ilahi dinletisi yapıldı. Program Hacivat-Karagöz gölge oyunu ile son buldu. Keskinli çocuklar gösterileri büyük keyifle izlediler. Meydandaki çocuklara gösteriler boyunca geleneksel Osmanlı Şırası dağıtıldı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
yunus
yunus
7 Ağustos 2014 15:12

MaşaaaaLlllaaaH

Başa dön tuşu