Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Hedefe emin adımlarla ilerliyoruz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kırıkkale Büyük Anadolu Spor Kulübü Başkanı Harun Ulusoy ve yönetim kurulu üyeleri Vali Yunus Sezer’i makamında ziyaret etti. Ziyarette takımın son durumu hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Ulusoy hedefin şampiyonluk olduğunu, hedefe emin adımlarla yürüdüklerini söyledi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Deplasmanlı Bölgesel lig 6. Grupta mücadele eden Kırıkkale temsilcisi Büyük Anadolu Kırıkalespor Kulüp Başkanı Harun Ulusoy ve yönetim kurulu üyeleri Kırıkkale Valisi Yunus Sezer’i makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Sezer, bir toplumda sporun büyük önem taşıdığını, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaşarak sağlıklı bir nesil olarak yetişmesinde önemli bir etken olduğunu söyledi. Kırıkkale Büyük Anadoluspor’u yakından takip ettiğini ve elde ettiği başarılar ile gurur duyduğunu ifade eden vali Sezer, şampiyonluk yolunda başarılar dilediğini vurguladı.

 

GRUP LİDERLİĞİMİZ SÜRÜYOR

Vali Sezer’e takımın son durumu hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Harun Ulusoy’da yaptığı konuşmasında “Takımımız bal ligi 6. Grupta zirve mücadelesini sürdürüyor. Bu hafta itibariyle liderliğimiz devam ediyor. 41 puanla lider bulunduğumuz grupta 18 haftayı geride bıraktık. Haftayı dinlenerek geçirmemize rağmen zirvedeki yerimizi koruyoruz. Hedefimiz grupta şampiyon olarak 3.lige yükselmek. Bu hedefe inandık ve ekip olarak hedefe ulaşmak için emin adımlarla ilerliyoruz. Şehrimizin profesyonel ligde bir takımı olması için üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. İnşallah sezon sonunda hedefimize ulaşacağız” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x