Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Hemşehrimiz Akkurt, Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

2017 yılında hizmete başlayan ve Türkiye’de ilk şehir hastanesi unvanına sahip 475 yataklı Yozgat Şehir Hastanesi’nin Başhekimliğine Kırıkkaleli hemşehrimiz Op. Dr. İbrahim Akkurt atandı. Yeni görevine başlayan hemşehrimiz Akkurt, devraldığı bayrağı daha üst noktalara taşımak için üzerine düşen görevi yerine getireceğini söyledi.

UZMANLIĞINI KIRIKKALE’DE TAMAMLADI

Yozgat Şehir Hastanesi başhekimliğine, daha önce Başhekim Yardımcılığı ve Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı olarak görev yapan Kırıkkaleli hemşehrimiz Op. Dr. İbrahim Akkurt atandı. 2011-2016 yılları arasında Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim dalında uzmanlık eğitimini tamamlayan, Ordu Korgan Toplum Sağlığı Merkezi, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesinde deneyim kazanan ve başarılarıyla dikkat çeken hemşehrimiz Akkurt, başarıya odaklı Yozgat Şehir Hastanesi’ne daha birçok ilkleri yaşatmak istediklerini söyledi.

  1. DR. İBRAHİM AKKURT KİMDİR?

Op. Dr. İbrahim Akkurt 1984 yılında Kırıkkale’de doğdu. Kırıkkale Anadolu Lisesinden 2002 yılında mezun oldu. 2003-2010 yılları arasında Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde eğitim gördü. 2011 2016 yılları arasında Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahi Anabilim Dalında uzmanlık eğitimini tamamladı. 2016 yılında Yozgat Devlet Hastanesine Beyin ve Sinir Cerrahı Uzmanı olarak tayin oldu daha sonraki süreçte 2017-2019 yılları arasında Yozgat Şehir Şehir Hastanesinde başhekim yardımcılığı görevini yürüttü. Akkurt, evli ve 2 çocuk babası.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x