GündemKırıkkaleManşet

Her şeyden önce ülke menfaatleri

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 
Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı İŞ KUR Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Köstekli yaptığı basın açıklamasında terör olaylarında şehit olan asker ve polisler için esnafların iş yerlerine  Türk Bayrağı asmalarını istedi. Köstekli ayrıca siyasilerden istekte bulunarak ülke menfaatleri her şeyden önce geldiğini terörle mücadele için hep beraber elimizi değil, yüreğimizi taşın altına koymamız gerektiğini söyledi
 
YENİDEN İSTİKRARI YAKALAMASI GEREK
Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı aynı zamanda İŞ KUR Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Köstekli son günlerde artan terör olayları nedeniyle bir basın açıklaması yaptı. Köstekli terör örgütü tarafından yapılan kahpe ve hain saldırılarda çok sayıda polis ve askerlerin şehit haberleri geldiğini yürekleri yakan bu olayların bir an önce bitmesi ve Ülkenin yeniden istikrarı yakalaması için terörle mücadelede radikal kararların alınmasını ve kökten bitirilmesi gerektiğine inandıklarını belirtti. Köstekli açıklamasın devamında “Siyasi istikrarın olmaması sebebiyle Ülke ekonomisinin alt üst olduğunu, piyasaların durgun, esnaf ve sanatkârımızın siftah yapmadan dükkân kapattıklarını, bir an evvel siyasi uzlaşmanın sağlanmasını ve bu karanlık tablodan kurtulup ülkemizin yeniden istikrarı yakalaması gerektiğini düşünüyoruz”
 
YÜREĞİNİZİ TAŞIN ALTINA KOYUN
“Doğu ve Güneydoğuda yaşayan kardeşlerimizle bizler kız aldık, kız verdik, akraba olduk. Bu bölgedeki kardeşlerimizde bu olaylardan çok rahatsız olduklarını, devlet elini aradıklarını biliyoruz. 7 Haziran seçimlerinde bu bölgedeki kardeşlerimiz PKK’nın baskısı altında silahların gölgesinde PKK uzantısı HDP’ye istemeden oy verdiklerini biliyoruz. Devletimizin bu bölgede yaşayan insanlarımıza can güvenliği ve huzurlu yaşama yönünde bütün güçlerini kullanmasını istiyoruz. Doğudaki Esnaf kardeşlerimizin kepenk kapattığını, iş yapamadıklarını ve evine ekmek götüremediği bir süreçteyiz. Ülke menfaatleri her şeyden önce geldiğine inanarak, siyasilerimizden talebimiz; geçmişte olduğu gibi birbirlerini suçlayıcı, kötüleyici beyanatlarını bırakıp ortak akılla, Birlik ve Beraberlik içinde bu yangını söndürmenizi, terörle mücadele de hep beraber elimizi değil, yüreğimizi taşın altına koyup kararlılıkla devam etmemiz gerektiğine inanıyoruz. Yeniden şehitlerimize rahmet ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyor,  esnaf ve sanatkârımızdan iş yerlerine Şanlı Türk Bayrağımızı asmalarını rica ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu