GündemKırıkkaleManşet

Kuyumcular, Kepenk kapattı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 
Son günlerde yaşanılan terör olaylarına karşın bir tepki de, ilimizde bulunan kuyumcu esnafından geldi. Bir günde iki şehit acısının yaşandığı ilimizde bulunan 60’a yakın kuyumcu, şehitlerimiz anısına bir gün kepenk kapattı.
 
YAZI ASTILAR
İlimizde bulunan kuyumcu esnafı, Sarraflar ve Kuyumcular Odası Başkanlığı tarafından alınan kararla, terör olaylarına tepki göstermek amacıyla bir günlüğünü kepenk kapatma eylemi gerçekleştirdi. ‘Şehitlerimizin acısını paylaşıyoruz. Kuyumcular olarak bugün kapalıyız. Allah’tan rahmet diliyoruz. Bu fitne ve zulmü reva gören her kimse Allah’ın el kahhar ismiyle onları kahretmesini diliyoruz. Allah’ın laneti üzerlerine olsun. Âmin’ diye dükkânlarına yazı astı.
 
KARAR ALDIK
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Sarraflar ve Kuyumcular Oda Başkanı Rıza Ulusoy, “Bir günde iki şehit acısını birden yaşadığımız ilimizde bizlerde terör örgütüne karşın tepki göstermek istedik. Biz kuyumcu esnafı olarak son günlerde yaşadığımız acı olayların  daha farklı bir boyutunu yaşadığımız için şehitlerimizin anısına dükkânlarımızı kapatma kararı aldık” dedi.
 
 
 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu