Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Her zaman desteğe hazırım

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Kırıkkale  milletvekili aday adayı Seyit Ahmet GÖÇER Kırıkkale’nin  Köklü spor kulüplerinden biri olan ŞENTEPESPORU ziyaret etti. Sporcu ve idareciler ile sohbet eden Göçer, spordun insan ve toplum için önemine değindi.
Sporun yanındayız
7 Haziran Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren MHP Milletvekili aday adayı Seyit Ahmet Göçer, ziyaretlerinden birini Şentepespor kulübüne yaptı. Burada genç sporcularla ilgilenen ve gençlerle sohbet eden  GÖÇER “ spor sağlık demektir. Gençlerimizin bu tür faaliyetlerin içerisinde olmaları konusunda anne babalara çok büyük görevler düşüyor. Sporla uğraşan nesil, sağlıklı büyür, ahlaklı büyür. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan koruyan, kötü çevre ve arkadaşlardan koruyan her türlü spor faaliyetlerini destek çıktık ve bundan sonrada destek çıkacağımıza söz veriyorum.” Dedi. Göçer, ziyarette ŞENTEPE spor kulübü başkanı Çetin BEKEÇ’e ve yöneticilerine teşekkür etti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu