Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

DERNEKLER ISPARTA’DA BULUŞTU

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER, ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ BİR ARAYA GELDİ
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Merkezi Başkanı Taner Uran Başkanlığında yapılan Şube Başkanları toplantısına Isparta ev sahipliği yaptı. Isparta’da düzenlenen Şube Başkanları istişare toplantısında Kırıkkale’yi, Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal, Başkan Yardımcısı Yusuf Baran ve Yönetim Kurulu Üyesi Şehit Annesi Güllüşahan Yalçın temsil etti.
 
İstişare yaptılar
Türkiye Harp Malulü Gaziler ile Şehit Dul ve Yetimleri Dernekleri Isparta’da istişare toplantısında bir araya geldi. Kırıkkale’yi Şube Başkanı Rıfat Öcal ve yönetim kurulu üyelerinin temsil ettiği toplantıda, Terörle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkez Komutanlığı tarafından Şehit aileleri ve Gaziler onuruna yemek verildi.Isparta ziyareti çerçevesinde Isparta Valiliğini de ziyaret eden Şube Başkanları adına Genel Başkan Taner Uran Isparta Valiliğine, Belediye Başkanlığına, Terörle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Komutanlığına ve Eğirdir Belediye Başkanlığına gösterdikleri hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti.
 
Eli kanlı bebek katili
Genel Başkan Taner Uran Başkanlığında toplanan 42 Şube Başkanı ve 18 temsilciden oluşan Genişletilmiş Şube Başkanları istişare toplantısında Şube Başkanları ve Temsilciler görüşlerini, taleplerini ve çözüm önerilerini dile getirdi.Düzenlen toplantıda genel değerlendirme yapan Genel Başkan Taner Uran “Öncelikle eli kanlı bebek katili Abdullah Öcalan’ın adeta bir barış güvercini gibi gösterilmesine karşıyız. Biz onun bir barış güvercini değil, 30 yıldan fazla bir süredir bu ülkede kan akmasına sebep olan eli kanlı bir bebek katili olduğunu söylüyoruz ve bunu da unutturmayacağız. Aynı zamanda biz genel affa karşıyız. Genel af olmaması için de elimizden gelen her şeyi yapacağız. Aynı zamanda bölücü terör örgütünün siyasi taleplerinin yerine getirilmesine de karşıyız.” Hükümetin terörün bitirilmesi yönünde atacağı adımları desteklediklerini belirten Uran, “Ama bizlerin hassasiyetlerinin dikkate alınmasını, şehit aileleri ve gazileri incitmeyecek şekilde adım atılmasını istiyoruz” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu