GündemKırıkkaleManşet

Her zaman takımın yanındayız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çankırı’da alının galibiyetin ardından lider olan Kırıkkalespor’a Ökkeş pide ve döner salonunda liderlik yemeği verildi.  işletme yetkilileri Cumhur Akbulut, Emre Akbulut  her zaman takımın yanında olduklarını ifade ettiler.
 
MORAL YEMEĞİ
Çankırı galibiyeti ile liderlik koltuğunu devralan Kırıkkalespor’a Ökkeş pide ve döner salonu işletme yetkilileri Cumhur Akbulut, Emre Akbulut  tarafından moral yemeği verildi.  tüm futbolcuların ve yönetim başta olmak üzere taraftar gruplarınındı katıldığı moral yemeğinde  futbolcu ve yöneticiler işletme yetkililerine teşekkür ettiler. İşletme yetkilileri Cumhur Akbulut, Emre Akbulut   ise her zaman takımın yanında olduklarını ifade ederek, “ Biz her zaman Kırıkkalespor’un yanındayız inşallah ligi şampiyon alarak bitireceğiz. Şehir şampiyonluğu özledi. Bizlerde elimizden gelen desteği veriyoruz. Kırıkkalespor futbolcu ve yöneticilerine başarılar diliyoruz ” diye konuştular

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu