Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Hiç Bir Tehdidinden De Korkmuyoruz

Kırıkkale Türkiye Gençlik Vakfı Şube Başkanı Çağrı Parlak açıklamada bulundu. Parlak, "Türkiye Gençlik Vakfı İstanbul Şehir Hatları Tic. AŞ arasında İstanbul Adalar Gençlik merkezimiz için 2018 yılında 10 yıllık kira sözleşmesi imzalanmış,Günümüz İBB yönetimi sözleşmeyi, hukuksuzca tek taraflı feshetmiştir.''dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Türkiye Gençlik Vakfı Şube Başkanı Çağrı Parlak açıklamada bulundu. Parlak, “Türkiye Gençlik Vakfı İstanbul Şehir Hatları Tic. AŞ arasında İstanbul Adalar Gençlik merkezimiz için 2018 yılında 10 yıllık kira sözleşmesi imzalanmış, Günümüz İBB yönetimi sözleşmeyi, hukuksuzca tek taraflı feshetmiştir. ‘dedi.

FAALİYETLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ

“Akabinde, hukuksuzca binamızı işgal etmiş, zabıtalar vakfa ait olan eşyalarımızı gasp etmiş, arkadaşlarımız darpedilmiştir. Altını çizerek belirtelim ki, bırakın tahliye kararını TÜGVA’ya açılmış hiçbir tahliye davası bulunmamaktadır. Gelinen son süreçte, yasal mercilerin vakfımızı haklı bulmasıyla birlikte organize bir şekilde iftira ve linç kampanyası başlatılmıştır. Sosyal medyada, yurt dışında desteklenen etki ajanı olan bazı kişiler tarafından sahte ve asılsız belgeler servis edilmiş,  troll hesaplar ve fondaş medyanın desteğiyle gündeme taşınmıştır. Yetmemiş Bir Siyasi Parti Genel Başkanı Tarafından Vakfımıza ve Gençlerimize Küfür Edilmiştir. Bu küfürü sahibine iade ediyoruz. Hiç bir tehdidinden de korkmuyoruz. Tek gayesi, ülkemizin bugünü ve geleceği için çalışmak ve üretmek olan, binlerce yıllık vakıf geleneğine sadık olan güzide teşkilatımızı yıpratmak olan bu operasyon, bizi daha da güçlendirecek ve birlik beraberliğimizi pekiştirmekten başka hiçbir işe yaramayacaktır.Gerçekleştirdiğimiz Kuran-ı Kerim ve Siyer eğitimlerini, kültür, sanat, spor projelerimizi gölgelemek, gençlerimiz için çalışan gönüllü kardeşlerimizin şevkini kırmak, bu toprakların kültüründen mayalanmış gençlerin yetişmesine ket vurmak için çabalayanlar, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da hüsrana uğrayacaktır ve yenilecekler. Bilinmelidir ki ülkemizin ve milletimizin, milli manevi değerlerine sahip çıkan bir neslin yetişmesi için, yürüttüğümüz tüm gençlik faaliyetlerimize devam ediyoruz! ”

HEP DEDİK YİNE DİYORUZ. YAŞASIN HAKİKAT

 “Bir yerlerden elde ettikleri yalan yanlış bilgilerle tamamen masa başında hazırlanmış asılsız ve sahte belgelerle sözde gazetecilerin, yurtdışında kaçak yaşayan etki ajanlarının, kimlerin fonladığı bilinen medya şirketlerinin bu sahte ve asılsız dosyalarla sosyal medya üzerinden oluşturmaya çalıştıkları algılara, tüm şeffaflığımızla yaptığımız açıklamaların dahi çarpıtılmasına ve manipülasyonlara karşı vakur ve erdemli duruşumuzu koruyor hakkımızdaki yalan ve iftira kampanyasına karşı hukuksal tüm girişimleri yapıyoruz; tüm motivasyon ve enerjimizle gençliğimize hizmet etme yolunda durmaksızın yürüyoruz. Ülkemizin 81 ilinde gönüllümüzle birlik ve beraberlik içerisinde her geçen gün daha da büyüyoruz. Ne buyuruyor Efendimiz (s.a.v) : Haksızlık karşısında susan, dilsiz şeytandır. hak yoldayız, hakikat peşindeyiz, Efendimiz’in İzindeyiz, asla boyun eğmeyeceğiz. Çünkü biz TÜGVA’ yız!  Yani Türkiye Gençlik Vakfıyız, Türkiye’nin gençlik vakfıyız! Unutmayın yalanlarlar değil hakikat kazanacak! Provokasyon değil itidal kazanacak. Hep dedik yine diyoruz. Yaşasın hakikat!”dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x