GenelSpor

Hiç kimse Kırıkkalegücü’ne leke süremez!

Akbal, “ Hiçbir Kırıkkalegücü sevdalısı, ilimizin tek profesyonel takımımıza leke düşüremez.” dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Akbal, “ Hiçbir Kırıkkalegücü sevdalısı, ilimizin tek profesyonel takımımıza leke düşüremez.” dedi.

BU DURUM HEPİMİZİ DERİNDEN ÜZDÜ

Son günlerde bazı sosyal medya hesaplarında Kırıkkalegücü Sportif Direktörü Hakan İlhan’ın bir oyuncu üzerinden 50 bin TL para talep ettiği iddiası spor gündeminde geniş yankı buldu. Bu duruma tepki gösteren Kırıkkalegücü Kulüp Başkanı Şeref Akbal, asılsız ve gerçeği yansıtmayan bu paylaşım ve yazılarla ilgili açıklamalarda bulundu. Akbal, “Bazı Sosyal medya hesaplarında kulübümüze gerçekleri yansıtmayan bilgilerin dolaştığını üzüntüyle görmekteyiz” şeklinde konuştu.

hic-kimse-kirikkalegucune-leke-suremez111.jpg

KENDİSİ ÖDEYEREK KULÜBÜMÜZE GELDİ

Akbal, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “ Kulübümüz eksi sporcularından İzzet Bora Sezon başında bulunduğu takımdan kulübümüze gelmek istemiş ancak Kendi oynadığı kulübün kendisinden 50 bin TL talep ettiğini beyan etmiş bizde bu parayı veremeyeceğimizi söyledik. Kendisi ödeyerek kulübümüze geldi. Başarılı olması halinde ilk yarının sonunda profesyonel yapacağımız sözünü vermiş bulunmaktayız, İlk yarı değerlendirme neticesinde İzzet Bora’nın içerisinde bulunduğu bazı amatör ve profesyonel sporcularla yeteri kadar katkıda bulunamayacağı teknik heyet ile görüşülmüş olup yollarımız ayrılmış bulunmaktayız.”

BU DEDİKODULAR ZARAR VERİYOR

Sportif Direktörümüz Hakan İlhan kendisine ve ailesine zaman ayırmadan günün 14 saat kulübümüzle geçirmektedir. Kendisine verilen Görevi en iyi şekilde yapmaktadır.”

Kırıkkalegücü Spor olarak taraftar, yönetici, tüm paydaşlarla birlikte birlik ve beraberliği ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bu tür olayların gündeme gelmesi Kırıkkalegücü Spor zarar vermektedir. Göreve ilk Geldiğimizde büyük maddi sıkıntı içerisinde olan Kulübümüz ilk geldiğimiz gün ile şimdiki durum göz önüne alındığında ne kadar mesafe aldığımız görülecektir.

HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILDI

“Transfer yasağı kaldırmış, transfer çalışmaları başlamış, Kepez Maçı öncesi bu tür olayların gündeme gelmesi manidardır. Tüm Kırıkkale Gücü Sevenleri Kepez maçına davet etmekteyiz. Bu asılsız iddiaları gündeme taşıyan kişi kişiler hakkında hukuki süreç başlatılmış olup, Hiçbir Kırıkkale Gücü Sevdalısı ilimizin Tek Profesyonel takımı Takımımıza Leke düşüremez” dedi.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x