Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

HİZMETLERİMİZ İLE İFTİHAR EDİYORUZ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Polis Teşkilatı’nın 170. Kuruluş Yıldönümü çerçevesinde İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hüseyin Aşkın ve beraberindeki İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Valimiz Sayın Ali Kolat’ı makamında ziyaret etti.
 
21 YILDIR HİZMET EDİYOR
İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Vali Kolat’a Polis Teşkilatı’nın 170. Kuruluş Yıldönümünün davetiyesini sunarak Polis Haftası etkinliklerine davet etti. Polis Teşkilatı’nın 170. Kuruluş Yıldönümünü kutlayan Vali Kolat yaptığı konuşmada; “Emniyet Teşkilatı, gerçekten de büyük bir teşkilat. 170 yıldır bu millete hizmet eden bir teşkilat. Osmanlı döneminde, Cumhuriyet döneminde ve günümüzde çok başarılı hizmetler yürütüyor. Vatandaşımızın huzur ve güvenliğini temini için gece gündüz demeden yirmi dört saat esasına göre başarılı bir şekilde çalışıyor. Şehirlerde, gerektiğinde kırsal kesimlerde, ana arterlerden tutunda en uzak noktalara kadar ulaşması gereken her yere ulaşabiliyor. Eğitim kurumlarıyla da temayüz etmiş bir teşkilat. Bana da bu teşkilata 21 yıl hizmet etmek nasip oldu. Teşkilatı yakinen tanıyan birisi olarak da, teşkilattaki gelişmeleri takip ediyoruz. Teşkilatımız vatandaşın huzur ve güvenliği için ne gerekiyorsa, bugün modern ülkelerde ne varsa hatta birçok ülkelerden çok daha önde güzel hizmetleri verebiliyoruz. Bununla iftihar ediyoruz.” Dedi.
 
170.YIL HAYIRLARA VESİLE OLSUN
Sözlerine “Avrupalılar bazı bölümlerde bizlere eğitim vermek için gelirlerdi.” açıklamasıyla devam eden Onar” Buradaki çalışmalarımızı gördükten sonra, bizim sizden öğreneceğimiz çok daha fazla hususlar var derlerdi. Bu anlamda da teşkilatımız başarıyla hizmetlerini yürütüyor. Ben teşkilatta canını vermiş şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Görevde bulunan arkadaşlarımıza sağlık, sıhhat ve huzur diliyorum. Eşlerine ve çocuklarına kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Bazen ailelerinizden uzun zaman ayrı kaldığınız günler oluyor. Ailelerinizin işi de kolay değil. Onlarda sabır ve metanetle bu duruma katlanırlar. Onlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Ben bu vesileyle 170. Yılın hayırlara vesile olması temennisiyle hepinize sevgiler, saygılar sunuyorum.” ifadelerine yer verdi. Daha sonra Vali Kolat,  günün anısına Emniyet Mensupları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu