Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Hotmail Elektronik Posta Açma

Hotmail giriş yapmanızın ardından kayıt ol butonunu tıklayarak e posta açmanın ilk adımını gerçekleştirmiş olursunuz.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hotmail giriş yapmanızın ardından kayıt ol butonunu tıklayarak e posta açmanın ilk adımını gerçekleştirmiş olursunuz. Sizden istenen bir takım bilgilerin doldurulması ile ikinci adımı da tamamlamış olursunuz. Kendinize kuvvetli bir şifre belirlemeniz yararınıza olacaktır.

Ardından dilediğiniz mail adreslerinden seçersiniz. Daha sonra sayfanın altında yer alan doğrulama bölümünü doldurduğunuzda işlemi tamamlamış sayılırsınız. E posta servislerinden dilediğinizi kullanma hakkına sahipsiniz.

Hem masaüstü hem de mobil platformlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz hotmail hesabını oluşturmak ve kullanmak tamamen ücretsizdir. Açtıktan sonra gelen kutunuzu görüntüleyebiliyorsanız e postanız sorunsuz çalışıyor demektir. Daha detaylı bilgi alabilmek için Giriş E-mail sitesinden yardım alabilirsiniz.

Hotmail Hesabınıza Ait E-posta Adresi Ve Parola Değiştirme

hotmail.com giriş işleminin ardından öncelikle isim değişikliği yapıp yapamayacağınızı kontrol etmelisiniz.  İletişim bilgileri bölümünden E-postayı seçebilir ve düzenleyi tıklayarak hesabınız için yeni e-posta adresi girebilirsiniz.

Başka bir Google hesabı tarafından kullanılmayan bir e-posta seçmediğinizden emin olmalısınız. Ardından ekrandaki adımları takip etmelisiniz. Bu işlemden sonra yeni e posta adresinize bir doğrulama bağlantısı içeren bir e posta gönderilir.

Parola ve şifre işlemi değişiklikleri için ise Microsoft hesabı güvenliğine giderek parola güvenliği öğesini seçmelisiniz. Parola işlemleri için daha ayrıntılı bilgi sahibi olmak giriş email sitesinden destek alabiliriz ve böylece e posta adresi değişikliği ve tüm diğer hesap işlemlerinizi kolaylıkla düzenleyebilirsiniz. Giriş Email sitesinden tüm merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilirsiniz.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x