Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Yeni Dönemde Adayım

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı basın mensuplarıyla Ticaret Odasında bir araya geldi. Gazetecilerin gününü kutlayan Başkan Varlı, 11 ay sonra Ticaret ve Sanayi Odasının seçimlerinin olacağını kendisinin şimdiden aday olduğunu ifade etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı basın mensuplarıyla Ticaret Odasında bir araya geldi. Gazetecilerin gününü kutlayan Başkan Varlı, 11 ay sonra Ticaret ve Sanayi Odasının seçimlerinin olacağını kendisinin şimdiden aday olduğunu ifade etti.<

EKİBİMLE ADAYIM

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı ve Meclis Başkanı Ömer Akçelik toplantıda yer aldı. Başkan Ahmet Varlı, Yeni dönemde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimlerinde ekibiyle birlikte aday olacağını açıkladı. Kırıkkale’ye bir çok hizmet ettiklerini belirten Başkan Varlı, üyelerinin sıkıntılarıyla dertleriyle her zaman yakından ilgilendiklerini belirtti.

ONLAR DA BİZİM HEP YANIMIZDA

Başkan Varlı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde bütün emekçilerin yanlarında olduklarını ifade etti. Varlı, “Gazeteciler bizim her şeyimiz. Onlar bizim gözümüz kulağımız. Biz her zaman gazeteci arkadaşlarımıza destek veriyoruz. Onlar da bizim hep yanımızda. Ben 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününü en içten dileklerimle kutluyorum. İyi ki varsınız”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x