KırıkkaleManşetSiyasetYaşam

İçimizi karıştırmaya çalışanlara göz yummayız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İçimizi karıştırmaya çalışanlara göz yummayız
Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Ziyarette konuşan Bahçeli “Milleti bölmeye çalışanlara izin verilemez” diye konuştu.
KARDEŞÇE YAŞAMAK VARKEN
MHP Genel Merkezine ziyarette bulunan Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu burada Genel Başkan Devlet Bahçeli ile bir süre görüştü. Ziyaret amacının ülke genelinde yaşanan olaylar karşısında duydukları kaygıyı dile getirmek olduğunu söyleyen Başkan Torunlu “Bu topraklar bu vatanın ayrılmayacak, kopmayacak birer parçasıdır. O halde kardeşçe yaşamak varken, el ele, gönül gönüle Allahın nimetlerinden nasiplenmek dururken, içimizi karıştırmaya çalışanlara niçin göz yumalım, oyunlara aldanalım” ifadesini kullandı.
BİRLİK BERABERLİK MESAJI VERİYORUZ
MHP’de mangal gibi yürek, demir dağları eritecek kadar devasa bir cesaret olduğunu belirten MHP Genel Başkanı Bahçeli, gittikleri her yerde birlik beraberlik mesajı verdiklerini söyledi. Bahçeli “Ne inşamızdan cayarız ne vatanımızdan vazgeçeriz. Geçmişte yaşananları bugüne getirip özür lobisi kurmanın huzurumuza katkı sağlamayacağını da asla unutmuyoruz. Dünyanın neresinde olursa olsun halkının güvenini desteğini almış meşru bir devlet kendisine yönelen tehlikeleri bertaraf etmekle yükümlüdür. Hiçbir ahlaksız sürece müsamaha gösterilemez. Milleti bölmeye çalışanlara izin verilemez. Baş gösterenler isyandır. Bu isyana karışanlar da devrin bölücü teröristleridir” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu