Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimKırıkkaleManşet

30 kişilik kafile Avrupa’ya gidecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

30 kişilik kafile Avrupa’ya gidecek
Özel Kırıkkale Dünya Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi İdareci ve Öğrencileri Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin’i makamında ziyaret etti.
Başarı diledi
Özel Kırıkkale Dünya Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin, Avrupa Birliği Bakanlığı Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından desteklenmeye değer bulunan   “Yaşlı Bireylerde Kas iskelet sorunlarına yönelik Hemşirelik Yaklaşımları” projesi kapsamında okul müdürü, öğretmen ve öğrencileri Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin’i ziyaret etti. Milli Eğitim Müdürü Çetin, ziyaretin kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini bu tür projelerin öğretmen ve öğrencilerimize en üst düzeyde yarar sağlamasını temenni ettiklerini belirtti ve çalışmalarında başarılar diledi.
Çalışmalar başladı
Okul Müdürü Göztepe; “24 öğrenci ve 10 Öğretmenimiz, mayıs ve haziran aylarında Almanya, Letonya ve Çek Cumhuriyetinde 14 gün yurt dışı staj ve eğitim programına katılacaklardır. Proje kapsamında İlimizde ve proje ortaklarımızın bulundukları ülkelerde mesleki beceri, sosyal ve kültürel beceriler gibi alanlarda çalışmalar yürütülecektir. Okulumuz idareci ve öğretmenleri, projemizin okulumuza ve ilimize yüksek düzeyde yarar sağlaması için gerekli çalışmalara başlamışlardır” dedi. Milli Eğitim Müdürü Çetin, öğretmen ve öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diledi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu