ManşetSiyaset

İhsanoğlu; “Karar milletindir”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, “Köşke milletin sevdiği, milletin seçtiği insan çıkmalıdır. Biz burada hizmetimizi milletimize arz ediyoruz. Karar milletindir” dedi.

Gösteriyor ki doğru yoldayız

Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Yozgat ziyareti öncesinde Kırıkkale’ye uğradı. Kırıkkale’de bir dinlenme istasyonu önünde CHP ve MHP’liler tarafından karşılanan İhsanoğlu, burada gazetecilerin de sorularını yanıtladı. Halkın coşkulu karşılamasının kendisini çok mutlu olduğunu söyleyen İhsanoğlu, “Gösteriyor ki biz doğru yoldayız. Memleketin böyle bir talebi var. Demokrasinin böyle bir ihtiyacı var.

Alternatifsiz bırakmak istemiyoruz

Biz bu hizmete bir şeyler ifade ediyoruz ve biz bu ülkeye alternatifsiz bırakmak istemiyoruz. Köşke milletin sevdiği, milletin seçtiği insan çıkmalıdır. Biz burada hizmetimizi milletimize arz ediyoruz. Karar milletindir” dedi.

Kim hayırlı ise o olsun

Bir gazetecinin Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığına adaylığını açıklaması ile ilgili sorduğu soruya ise hayırlı, uğurlu temennisinde bulunarak, “Memlekete hangisi hayırlı ise ol olsun, o nasip olsun inşallah” dedi. Bir süre halk ile sohbet ederek hatıra fotoğrafı çekinen İhsanoğlu, daha sonra Yozgat’a gitmek üzere kentten ayrıldı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Vatandaş
Vatandaş
7 Temmuz 2014 06:02

Uğradı diyebilmemiz için Kırıkkale içine girmesi gerekiyordu.

ilhat
ilhat
3 Temmuz 2014 22:07

HEMİ DİNLENME TESİSİ DİYORSUNUZ HEMDE KIRIKKALEYE UGRADI DİYORSUNUZ. YOLU ÜZERİNDEKİ BİR YERDE MOLA VERMİŞ. YOZGATA GİTMEK İÇİN MECBUREN KIRIKKALEDEN GEÇİYOR. UGRAMIŞ MI OLUYOR?

Başa dön tuşu