Sağlık

İhtisas’a Hasta Başı Monitör Cihazı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi teknolojinin imkanlarından yararlanmaya devam ediyor. Yapılan girişimler sonucunda Hastanenin Kardiyoloji, Çocuk Hastalıkları ve KVC (Kalp ve Damar Cerrahisi) Servislerine Hasta Başı Monitör Cihazı kazandırıldı.

HABER: YAKUP ÖZCAN

VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULMUŞTUR

Yapılan çalışmayla ilgili bilgiler veren Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak “Hasta başı monitörü, hastanın çeşitli parametrelerini görüntülemeye yarayan tıbbi cihazdır. Hastanın yaşamsal güvenliğini artırmak ve fizyolojik parametreler hakkında bilgi sahibi olmak amacıyla önemli bir yere sahiptir. Bu parametreler hastanın kalp ritmi, ısı, oksijen satürasyonu, kandaki oksijen seviyesi, nabız olarak sıralanabilir. Kolay taşınabilir ve hafif olması ve monitörün ekranı istendiğinde büyük rakamlar halinde görüntülenmesi büyük bir avantajdır” dedi. Hastanemiz servislerine kurulumu yapılan cihazlar, vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur” şeklinde ifade edildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu