Siyaset

Ulusoy MHP’den Aday Adaylığını Açıklayacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

2019 yerel seçimlerinin ardından saha çalışmalarına ve ikili görüşmelerine aralıksız olarak devam eden Kırıkkale’nin en aktif siyasetçilerinin başında gelen ve yaklaşan 2024 Mahalli idareler seçimleri için MHP’den aday adayı olan Harun Ulusoy aday adaylığını Cumartesi günü geniş katılımlı bir toplantıyla duyuracağını açıkladı.

HABER: YELİZ ERDEM

GENİŞ BİR KATILIMLA DUYURACAK

Kırıkkale siyaseti her geçen gün ısınmaya devam ediyor. Partilerde aday adayı yoğunluğu yaşanırken, kimi partilerde temayül yoklaması ve kamuoyu yoklamasını gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Merkezine müracaatını yapan MHP Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Harun Ulusoy aday adaylığını 2 Aralık 2023 Cumartesi günü geniş bir katılımla duyuracağını açıkladı. Diğer taraftan MHP’li aday adayı Ulusoy il başkanlığına bir ziyarette bulunarak MHP İl Başkanı Murat Abalı ve Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Kendisine ait sosyal medya hesabından bir açıklama yapan MHP Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Harun Ulusoy “Kıymetli dostlarım, hemşerilerim. Yıllardır sizlerle istişare yaparak aldığımız Belediye Başkanlığı aday adaylığı kararımızı açıklıyoruz. Aday adaylığı açıklama toplantımıza katılımlarınız bize güç ve heyecan verecektir. Cumartesi günü Saat.13.00’da tüm hemşehrilerimizi Cumhuriyet Meydanında coşku ve heyecanımıza ortak olmaya davet ediyoruz” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu