Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiSiyasetYaşam

İkramiye talebimiz yerine getirildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hükümetin emeklilere yönelik yaptığı düzenlemenin emeklilerde sevinç yarattığını söyleyen TÜED Kırıkkale Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Aytekin, “12 milyon emeklinin beklentisini Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Emekliler derneği olarak sorunlarımıza eğilen muhalefet olsun iktidar olsun hepsine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

TALEPLERİMİZİ DİLE GETİRMİŞTİK

Konuyla ilgili açıklamada bulunan TÜED Kırıkkale Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Aytekin “Kamuoyunun bildiği üzere yıllardır ülkemizin büyümesi üzerine refah payı adı altında bayramlarda emeklinin almış olduğu maaş tutarında ikramiye verilmesini hep gündemde tuttuk her pilatformda dile getirdik. 50 bin emeklinin yaşadığı şehrimize gelen muhalefet olsun iktidar olsun ayırt etmeden sorunlarımızı dile getiren raporları Milletvekillerine ve hükümet yetkililerine sunduk bizim yaptığımız bu hareket ülkemizdeki tüm emekli derneği şubelerimizde ve genel merkez nezdinde diğer taleplerimizle birlikte dile getirildi. Tüm bu çalışmalarımız erken seçimde dikkate alınarak talepler içerisinde ön planda olan ikramiye seyyanen tüm emekliye yansıtılmak kaydıyla 1000 TL verilmesi Başbakanımız tarafından bir müjde olarak yansıtıldı” ifadesini kullandı.

SAĞLIK KATKI PAYI KALDIRILMALI

Başkan Aytekin “12 milyon emeklinin beklentisini Türkiye nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Emekliler Derneği olarak sorunlarımıza eğilen muhalefet olsun iktidar olsun hepsine teşekkür ediyoruz. Emeklilere karşı atılan bu adımın devamında sağlık hizmetlerindeki katkı paylarının da kaldırılmasının yanı sıra ek ödeme oranları olan yüzde 4.5 in yüzde 9 a yükseltilmesi ayrıca yıllık verilen zamlarında yüzdeli değil seyyanen verilmesini ayrıca eksik kalan intibakın yapılması taleplerimiz olarak hükümetimize sunmayı bir görev bilmekteyiz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x