Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

İl Başkanı Abalı MHP’nin Gücünü Kırıkkale’de Gösterdi

MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı Başpınar Kapalı Spor Salonunda yaptıkları törenin ardından MHP'nin gücünü Kırıkkale'de gösterdiklerini 14 Mayıs 2023'te sandıkta göstereceklerini dile getirdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı Başpınar Kapalı Spor Salonunda yaptıkları törenin ardından MHP’nin gücünü Kırıkkale’de gösterdiklerini 14 Mayıs 2023’te sandıkta göstereceklerini dile getirdi.

 Coşkulu kalabalığa karşı seçimde başarı sözü veren Abalı  ,program sonrasında şu açıklamada bulunanAbalı“Cumhuriyetimizin 100. Yılında 2023 Yeni Üye Katılım” programımıza yoğun bir şekilde katılım sağlayarak bizlere destek veren her bir hemşehrimize teşekkür ederiz. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı üreten ve büyüyen Türkiye’nin mimarıdır. Bizler de bu yolda Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin izinde ve emrinde her zaman yürümeye devam edeceğiz.”dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x