Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Ocak Başkanı Akpınar Gün Şahlanış Günü

Milliyetçi Hareket Partisi'nin düzenlediği 2023 partili geçiş töreninde  konuşan Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Akpınar ülkücü hareketin Türkiye'nin ve Türk dünyasını sigortası olduğunu belirterek Ülkü ocaklarına karşı yapılan saldırıların Türkiye'nin geleceğini yapılmış bir saldırı olarak algıladıklarını ifade etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi’nin düzenlediği 2023 partili geçiş töreninde  konuşan Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Akpınar ülkücü hareketin Türkiye’nin ve Türk dünyasını sigortası olduğunu belirterek Ülkü ocaklarına karşı yapılan saldırıların Türkiye’nin geleceğini yapılmış bir saldırı olarak algıladıklarını ifade etti.

 Yüksek  katılımı Şahlanış günü olarak değerlendiren  Akpınar “Cumhuriyetimizin 100. yılında 2023 yeni üye katılım programımıza  MHP MDK Başkanımız Milletvekilimiz Halil ÖZTÜRK, MHP İl Başkanımız sayın  Murat ABALI, Kadın Kolları Başkanımız  Melike Boran, Merkez İlçe Başkanımız  Faruk AKBULUT, İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız, STK Başkanlarımızın katılımlarıyla gerçekleştirdik. Programımız esnasında kıymetli sanatçımız Ali KINIK’ın birbirinden güzel eserlerini coşku içerisinde dinleyerek Kırıkkale halkımız ile bütünleştik. Değerli Kırıkkale halkı bizleri bir kez daha yalnız bırakmayarak yine bir ahde vefa örneği  göstermiş, bizleri bağrına basmıştır. İnanıyoruz ki, Kırıkkale’de Ülkücü Hareket şahlanacak, Milliyetçi Hareket yeni bir zafer nişanesi takacaktır.”dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x