Siyaset

İl Başkanı Akçin Kırıkkale siyasetine seviye ve renk katacağız

Belediye Başkan Adaylarıyla ortak bir basın toplantısı yapan BTP İl Başkanı İsmail Hakkı Akçin, Kırıkkale siyasetine seviye ve renk katacakları mesajını verdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Belediye Başkan Adaylarıyla ortak bir basın toplantısı yapan BTP İl Başkanı İsmail Hakkı Akçin, Kırıkkale siyasetine seviye ve renk katacakları mesajını verdi.

31 Mart yerel yönetimler seçimlerine iddialı hazırlanan partiler arasında yer alan Bağımsız Türkiye Partisinin Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Tonbaz oldu. Belediye Başkan Adaylarıyla ortak bir basın toplantısı yapan BTP İl Başkanı İsmail Hakkı Akçin, Kırıkkale siyasetine seviye ve renk katacakları mesajını verdi.

ADAYLARLA BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ
BTP Kırıkkale İl Başkanı İsmail Hakkı Akçin’in başkanlığında, Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Tonbaz, Yahşihan Belediye Başkan Adayı Selami Gönül ve Keskin Belediye Başkan Adayı Fatih Yamanel birlikte basın toplantısı yaparak siyasi çalışmaları değerlendirdi. Gerçekleştirilen toplantıyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Akçin “Değerlendirmede ortaya çıkan ortak konu, artık sağ sol meselesinin olmadığı, siyasi ikbal ve koltuk sevdalıları ile vatan sevdalılarının olduğu görüşüne vardık. Genel Başkanımız Hüseyin Baş bey geçen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde tek derdinin vatan olduğunu ortaya koymuştur. İktidar ve muhalefete çok sorularımız var. Vatandaşımıza hatırlayacağımız meseleleri her ne pahasına olursa olsun bunu yapacağız” diye konuştu.

ARTIK SİYASETE FORMAT ATMA ZAMANIMIZ GELDİ
Toplantıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan ve Kırıkkalelilere mesajlar gönderen BTP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Tonbaz “Biz başkayız sizinle bir başkayız sloganı ile yola çıktık. Bizi takipte kalın. Kırıkkale siyasetine seviye ve renk katacağız. Algı ile yönlendirilen halkımıza gerçekleri söylemekten hatırlatmaktan geri durmayacağız. Buradan Kırıkkale basını aracılığı ile şunu yapmak istiyoruz. Kırıkkale’de siyaset yapan adaylar olarak hep birlikte bir masa etrafında oturup açık açık her şeyi konuşalım. Halkımızı davet edip canlı yayın sorularına, vaat ve eleştirilerimizi gündem edip halkımızın kararına saygı duyalım. Artık siyasete format atma zamanımız geldi. Kırıkkale Türkiye de bir ilki gerçekleştirsin. Tüm adayları bir masa etrafında buluşturup kardeşçe bir ortamda hizmet yarışı yapalım. Bizi takipte kalın” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x