Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

İl Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, Özel Gazi Koleji’ne ziyaret

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Rıza Aydın, beraberindeki heyetle birlikte Özel Gazi Koleji'ni ziyaret etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Rıza Aydın, beraberindeki heyetle birlikte Özel Gazi Koleji’ni ziyaret etti.

Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü’ne Özel Öğretim Şube Müdürü Sayın Osman Taşcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Haluk Özdemir eşlik etti.

Öğretmenler Odası Buluşmaları Programı kapsamında gerçekleşen ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Rıza Aydın, kurum öğretmenleriyle bir araya gelerek eğitim ve öğretim faaliyetleri üzerine değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret sırasında öğrencilere yönelik yapılan çalışmalar, eğitim projeleri ve genel eğitim durumu hakkında bilgi alışverişi gerçekleştirildi.

Okul yönetimi tarafından yapılan açıklamada, ziyaretin Öğretmenler Odası Buluşmaları Programı kapsamında gerçekleştiği ve İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Rıza Aydın’ın kurum öğretmenleriyle samimi bir sohbet gerçekleştirdiği belirtildi. Ayrıca, İl Milli Eğitim Müdürü’nün ziyaretleri için teşekkürlerini ileten okul yetkilileri, eğitimdeki iş birliğinin güçlenerek devam etmesini diledi.

419885603 874714544661400 709889164382821615 N

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x