Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Halil Öztürk’ten ROKETSAN genel müdürüne teşekkür

Kırıkkale MHP Milletvekili Halil Öztürk, ROKETSAN'ın personel alımında Kırıkkaleli gençlere öncelik tanındığı için Genel Müdür Murat İkinci'ye teşekkür etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale MHP Milletvekili Halil Öztürk, ROKETSAN’ın personel alımında Kırıkkaleli gençlere öncelik tanındığı için Genel Müdür Murat İkinci’ye teşekkür etti.

ROKETSAN bugün itibariyle Kırıkkale fabrikası için personel alımı yapmaya başladı. Kariyer.net üzerinden 3 branşta başvuru alınıyor. Personel alım ilanında Kırıkkale’de ikamet etme şartı da aranıyor.

MHP Milletvekili Halil Öztürk konuya istinaden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Kırıkkale’ye kurulacak olan ROKETSAN fabrikasına alınacak personelle alakalı iş ilanları bugün itibariyle www.kariyer.net platformu üzerinden yayınlandı.
Kırıkkale’de ikâmet etme şartının arandığı ilanlarla Kırıkkaleli gençlerimize öncelik tanındı. Bu talebimize ve hemşehrilerimizin sesine kulak veren ROKETSAN yönetimi ve Genel Müdürü Sayın Murat İKİNCİ’ye teşekkür ederiz. ROKETSAN, Kırıkkale’de açılacak fabrikasıyla gücüne güç katacak, uluslararası alanda rekabet etme gücü daha da artacaktır.
Hemşehrilerimizin ilanları takip ederek, başvurması için dikkatlerine sunarız.
Var Olsun Cumhur İttifakı

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x