Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

İletişim Becerileri ve Protokol Kuralları Anlatıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi (KKÜ) Personel Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen hizmet içi eğitim programı kapsamında Kırıkkale Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Yüksekokullar Koordinatörü Doç. Dr. Özgür Selvi tarafından ‘İletişim Becerileri ve Protokol Kuralları’ konulu eğitim verildi.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Verilen eğitimde iletişimin, hayatın idame ettirilmesinde ne denli önemli olduğu üzerinde duruldu. Doç. Dr. Selvi, “İletişim hayatın ruhudur. İletişim etkin bir şekilde kullanılmazsa hayat, gayet anlamsız bir serüvene dönüşür. Yaşamdan keyif almak, yaptığımız işi sevmek ve mutlu olmak istiyorsak iletişimi öğrenmek ve uygulamak zorundayız’ dedi.

Protokol kurallarının insanların iş hayatlarını düzenleyen kurallar olduğuna vurgu yapan Doç. Dr. Selvi, “Protokol kuraları, çalışanların iş barışını destekleyen, insanların etiketlerine uygun davranmalarını sağlayan ve kuruluşlar için hayati önemi olan bir konudur” dedi. Protokol kurallarının çalışanların tamamı tarafından bilinmesinin ve kurumsallığın sağlanması adına mutlaka uygulanması gerektiğinin altını çizen Doç. Dr. Selvi, “Astların üstlerine, üstlerin de astlarına karşı davranışları protokol kuralları ile yazılı hale getirilmiştir. Protokol kurallarını uygulayan kurumların imajı yüksek kurumlar olduklarını söylemek mümkündür. Bu sebeple karşılama biçimlerinden selamlaşma şekillerine, hitaplardan kılık kıyafete kadar bütün kuralların öğrenilmesi ve uygulanması gereklidir’ dedi.

Doç. Dr. Selvi, sözlerini eğitime katılan çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek ve görevlerinde başarılar dileyerek bitirdi.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu