Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Gençler Sordu Başkan Saygılı Cevapladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı gençlerle bir araya geldi. Gençlerin sorularını yanıtlayan Başkan Saygılı, ‘Onların ufku sandığa yansıyacak’ dedi.

HABER: TAHİR ERDEM

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı gençlerle ‘Millet Bahçesi’nde bir araya geldi. Millet Bahçesi’ni gençlerle birlikte Saygılı daha sonra gençlerden gelen soruları yanıtladı.

Saygılı, gençlere teşekkür ederek, “Bugünde gençler sordu biz cevapladık. Keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Onların ufku, samimiyeti ve enerjisi 28 Mayıs’ta mutlaka sandığa yansıyacak” dedi.

Son olarak Saygılı, “Sevgili genç kardeşlerimizle bir aradaydık. Ülkemizin istikbali ve hayallerine dair sohbet ettik. Doğru adamla yola devam etmek için onlardan mutlaka 28 Mayıs’ta sandığa gitmelerini istedik. Gençlerimiz ile neşeli sohbetimizin finalini ise yerli ve milli otomobilimiz TOGG ile yaptık. Enerjiniz daim olsun gençler” dedi

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu