GündemKırıkkaleManşetSiyaset

İmkansızı başarmaya geldik

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti milletvekili adayları ve tüm teşkilat mensuplarına Vural Alabalık Restoran’da kahvaltı tertip edildi. Programda konuşan AK Parti Milletvekili Adayı Demir, “3-0 yapmak zor ama imkansız değil. Biz imkansızı başarmaya geldik” dedi.

 

TAM KADRO KATILIM SAĞLANDI
Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettiren Ak Parti Milletvekili Adayları tüm teşkilat mensuplarına Vural Alabalık Restoran’da kahvaltı programla bir araya geldi. Birlik beraberlik mesajlarının verildiği programa AK Parti Milletvekili Adayları Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerinin yanı sıra Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

İMKANSIZI BAŞARMAYA GELDİK
Milletvekili Adayı Mehmet Demir yaptığı konuşmada, “Bazı çevreler her seçimde Ak Parti’yi nasıl yıpratırız ve oy kaybettiririz diye çalışıyorlar. Ama Ak Parti öyle büyük bir parti ki bugüne kadar yıkamadılar ve bundan sonra da yıkamayacaklar. 2015 seçimleri bir virajda 7 Haziran’da durakladık. Ama 1 Kasım’da bu virajı dönüp tam gaz yolumuza devam edeceğiz. Bu virajı birlikte başarıyla döneceğimize inanıyorum. 3-0 yapmak zor ama imkansız değil. Biz imkansızı başarmaya geldik’ dedi.

 

ATEŞ YANACAKSA BURADAN BAŞLAMALI
Demir’den sonra söz alan Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk, ‘Ak Parti iktidara geldiği 2002 yılından beri Türkiye’ye bir ivme geldi ve büyük atılımlar gerçekleşti. Çocuğumuzun geleceği için çalışan güçlü bir ekip geldi. Bu ekip içerisinde olmaktan bu ekiple birlikte çalışmaktan onur ve gurur duyuyorum. Bu dava da sizlerle olmak da benim için ayrı bir onur kaynağı. 1 Kasım’da başarılı olmak için bir ateş yanacaksa o ateş önce buradan başlamalıdır. Sizler başarılı olacaksınız ki bizler de başarılı olalım’ diye konuştu.

 

3-0 YAPMAK ZORUNDAYIZ
Öztürk’ten sonra söz alan Milletvekili Adayı Ramazan Can, ‘Bizler siyasetin ekmeğini yiyoruz. Ama asıl siyasetin içinde olan sizlersiniz. Hepinizin emeği geçiyor. Emeğinizi zamanınızı ayırarak bir nevi de bizler için çalışıyorsunuz. Acer destinin suyu soğuk olur. Acer desti 7 Haziran’da Abdullah Öztürk dü şimdi de Mehmet Demir. Hepimiz sizlerin içinden gelmiş insanlarız. Bizler meclise gidersek orada birlik beraberlik ve uyum içerisinde çalışarak sizlerin ve milletimizin sesi olacağız. Bu seçim önemli bir seçim. Bu seçimde 3-0 yapmak zorundayız’ dedi. Toplantı, hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu