Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

İmparator Nihat Baran’dan taraftara çağrı

Ligin 24.Haftasında Arguvanspor'u konuk edecek olan Kırıkkale spor için kritik bir maç olacak. Küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya olan Kırkkalespor Teknik Direktörü Nihat Baran, taraftara çağrıda bulunarak destek istedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ligin 24.Haftasında Kırkkalegücü Teknik Direktörü Nihat Baran,’u konuk edecek olan Kırıkkale spor için kritik bir maç olacak. Küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya olan Kırkkalegücü Teknik Direktörü Nihat Baran, taraftara çağrıda bulunarak destek istedi.

Pazar günü 14.00’da Başpınar stadında oynanacak karşılaşmada, Malatya ekibi Arguvanspor ile kozlarını paylaşacak olan Kırıkkalespor bu maçta istediğini alamazsa küme düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalacak.

KIRIKKALE HALKINDAN DESTEK İSTEDİ

Bu maçın Kırıkkale spor için çok önemli olduğunu belirten teknik adam Nihat Baran, Kırıkkale halkına destek çağrısında bulundu. Hayati bir karşılaşma olduğunu belirten Baran, Takımım bu maçta üç puan alamadığı taktirde küme düşeceğini dile getirdi.Kırıkkalespor’a gönül veren herkesi takıma destek vermeye davet eden Baran,” Tüm sezon Kırıkkalespor’un hiçbir maçını yayınlamayan TRT’nin bu maçı yayınlaması da manidardır” ifadelerini kullandı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x