Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

İndirenlere lanet olsun

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Emekliler Derneği Şube Başkanı Basri Keskin, Diyarbakır’da Türk bayrağının indirilmesi konusunda sert bir açıklama yaptı. Keskin, “Bayrağımızı indirenlere lanet olsun” dedi.
 
Açılım saçılım diyorlar ama…
Keskin yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Terör çetesi artık Güneydoğu’da devlet içinde devlet gibi dağlara tepelere kendi bayraklarını diken teröristler bayrağımızı indiriyorlar, indirenlere lanet olsun.  Açılım saçılım diyorlar ama bayrağımızı Diyarbakır’da indiriyorlar. Bayrak bir milletin şerefidir, onurudur. İndirenlere lanet olsun.
 
Nefretle kınıyoruz
Bayrağımızın rengi Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda şehitlerimizin kanlarından alınmıştır. İndirenleri nefretle kınıyoruz. Yüzyıllardır bayrağımızı düşmana teslim etmemek için askeriyle siviliyle şehit vermiş bu ülkede onurumuzu, gururumuzu ayak altına alanları Türkiye Emeklileri ve yaşlıları olarak kınıyoruz.
 
Ortak protesto çağrısı
Bu vatan hainlerini bunlara bu fırsatı verenleri kınamak için protesto etmek için vatansever bayrak sever Kırıkkale halkını, sivil toplum örgütlerini, sendikaları ortaklaşa karar vererek meydanda basın açıklaması için göreve davet ediyoruz. Söz konusu vatan ve bayraksa gerisi teferruattır”

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu