Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

İnsanlığınız batsın!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde satan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda, Kaletepe Mahallesi’nde bir evde  torbacı tabir edilen şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Ekipler, almış oldukları eroin maddelerini satışa hazır hale getirmek için paketleyen 2 zanlıyı suçüstü yakaladı.
Akşam saatlerinde Kaletepe mahallesindeki bir eve yapılan operasyonda, İ.A. ve E.G. rumuzlu zanlılar, almış oldukları eroin maddesini paketlerken suçüstü yakalandı. Yapılan aramada, çok sayıda paketlemeye hazır ve paketlenmiş eroin maddeleri ile meteryaller ele geçirildi. Zanlılar, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde yapılan işlemleri ardından  zanlılar çıkarıldığı mahkemece uyuşturucu ticareti yapmak suçundan her iki şahısın tutuklanması sonucu Keskin Kapalı Cezaevi’ne gönderildiler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x