Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

İnstagram Hesap Satış Platformu

Instagram hesapları oluşturuluyor ve yeterli sayıda takipçiye sahip olması sağlandıktan sonra satışa sunuluyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Instagram hesapları oluşturuluyor ve yeterli sayıda takipçiye sahip olması sağlandıktan sonra satışa sunuluyor. Sosyal medya sektöründe güvenilir hesap satış platformu olarak hizmet veriyor. Son yıllarda, instagram takipçili hesap satın al seçenekleri ile kişilere özel sosyal medya hesapları sunuyor. Satış listesinde yer alan hesaplardan seçim yapabiliyor ve satın alma işlemleri ile anında hesabı kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

Toplu Hesap Satın Alma

Belirli sektörlerde faaliyet gösteren firmalar, sosyal medyada daha aktif olabilmek için birden fazla ınstagram ya da farklı sosyal medya hesaplarını kullanmak isteyebiliyor. Bu müşterileri için toplu satın alma seçeneği sunuyorlar. Organik takipçili instagram hesabı satın almak isteyenler, toplu satın alma işlemlerinde, hesapların birim fiyatlarına göre ödeme yaptıktan sonra indirme işlemlerini yapabiliyor.

Instagram Hesap Fiyatları

Takipçili instagram satın al işlemleri birçok konuda kullanıcıya avantaj sağlıyor. Kullanıcılar, sosyal medyada görünür olabilmek için yeterli sayıda takipçi kazanmaya çalışmıyor. Instagram hesabı satış işlemlerinde kullanıcılara satın alma işlem sayfasında hesap birim fiyatlarını gösteriyor. Fiyat bilgilerini görenler, hesap satın al butonunu tıklayarak stokta yer alan hesaplar arasından seçim yapabiliyor.

Hesabını Hemen Kullan

Instagram hesabı satın al işlemlerini yaptığınızda ve ödemeleriniz onaylandığında, hesap ile bilgiler sadece alıcıya veriliyor. Instagram hesabını satın alanlar, profil bölümünde ayarlarını yaptıktan ve şifre güncelleme işlemlerinden sonra kullanmaya başlayabiliyor. Güvenilir işlemler için müşterilerine destek hizmeti sunuyor

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x