GündemKırıkkaleManşet

İpekçi şehitlerimiz için mevlit okuttu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 
Kırıkkale’nin önde gelen firmalarından İpekçi Şirketler Grubu tarafından şehitlerimiz için Cuma günü Mevlit okutuldu.
 
ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI
Kırıkkale’nin hac umre başta olmak üzeri birçok alanda hizmet veren İpekci Şirketler Grubu tarafından Cuma günü saat şehitlerimiz için Nur Camii’nde mevlit okutuldu. Mevlitte Kocatepe cami imim Hatibi İsmail Coşar başta olmak üzere,  Bilal Demiryürek, Levkoşa Cami İmim Hatibi Mahmut Toprak, ve Dünya Ezan Okuma Birincisi Kasım Şen katıldı.
 
TEŞEKKÜRLER
Kırıkkale halkının mevlit programına Katıldığı için teşekkür eden İpekci Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah İpekci, “Kırıkkale’de son aylarda 4 Şehit haberi geldi.  Bizde şirket olarak şehitlerimiz için mevlit programı düzenleme kararı aldı. Cuma günü Nur Cami’nde önemli konuklarla yer aldığı program ile şehitlerimiz için mevlit okuttuk” dedi.
 
ALLAH RAHMET EYLESİN
İpekci Şirketler Grubu Hac umre koordinatörü Mehmet ipekci ise programın ardından yaptığı konuşmada, “ Ülkemiz son iki ay içinde birçok şehit verdi. Bizde ilimizde 4 şehit verdik. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Şirket olarak birçok alanda hizmet veriyoruz. Ayrıca sosyal etkinlikler sponsorluklarda yer alıyoruz. Ama son günlerde yaşanan olaylar ülkemizi olduğu gibi bizleri de derinden üzdü ve bizde şehitlerimiz için Mevlit okuttuk “ifadelerini kullandı.
 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu