Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BahşılıGündemKırıkkaleManşet

Irmaktan Uzak Durun

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yaz ayların gelmesi ile birlikte vatandaşlar serinlemek için Kızılırmak’ı seçiyor. Irmağa giren vatandaşlara yetkililer uyarılarda bulunuyor. Irmakta boğulmaların olmaması için önlemler alınıyor.
 
SU SEVİYESİ HER AN YÜKSELİYOR
Bahşılı’da bulunan  Kızılırmak’tan uzak durulması konusunda yetkililer uyarılarda bulundu.  Geçtiğimiz günlerde piknik yapmaya ve balık tutmaya Celal Bayar Parkına gelen vatandaşlara, yetkililer ırmağın su seviyesinin yükseltildiği ve vatandaşların Irmağa girmemesi gerektiği bilgisi verildi. Bu uyarılara rağmen yine bazı vatandaşların ırmakta yüzdüğü gözlendi. Tüm uyarılara rağmen, Irmak’ta yüzen vatandaşlar canlarını riske attı.
 
YÜZMEK İÇİN ÇOK TEHLİKELİ
Yetkilileri yaptıkları açıklamada, “Bizler insanların isteklerine ve yapacakları şeylere karşı değiliz. Celal Bayar parkına gelen vatandaşlarımız Irmak’ta yüzmesinler. Bazen ırmağın su seviyesi aniden yükseliyor ve bu vatandaşlarımız için felaket olabilir. Bu konuda buraya gelen vatandaşlarımıza uyarılarda bulunuyoruz. Her ne kadar biz elimizden geleni yapsak da yine ırmakta yüzen kişiler var. Yüzmek ve serinlemek isteyenler yüzme havuzlarına gitmelidir. Kırıkkale’de 3 adet yüzme havuzu var ve vatandaşlarımız için yüzme havuzları daha güvenli”dediler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu