Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

İshak Gençer ile Yeniden

Kırıkkale Minibüscüler Esnaf Odası Başkanlığı seçimleri Kırıkkale Kültür Merkezinde büyük bir katılımla gerçekleşti. İki aday İshak Gençer ve Orhan Ceylan'ın yarıştığı seçimlerde 420 üye oylarını kullandı. Mevcut Başkan İshak Gençer, üyelerin teveccühünü alarak yeniden başkan seçildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Minibüscüler Esnaf Odası Başkanlığı seçimleri Kırıkkale Kültür Merkezinde büyük bir katılımla gerçekleşti. İki aday İshak Gençer ve Orhan Ceylan’ın yarıştığı seçimlerde 420 üye oylarını kullandı. Mevcut Başkan İshak Gençer, üyelerin teveccühünü alarak yeniden başkan seçildi.

DİVAN SEÇİLDİ

Genel Kurul Divan Başkanlığı ve Divan üyelerinin seçimi ile başladı. Divan Başkanlığına Kırıkkale Servis Araçları ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Behsat Yerlikaya seçilirken, divan üyeliklerine ise Kırıkkale Şoförler ve otomobilciler esnaf odası  Başkanı İhsan Paran, Kırıkkale Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Murat Birdal, Duran Kurnaz ve Lisan Bülbül seçildi.  Genel Kurul İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başladı. Ardından Gelir gider kayıtları okundu.

DURAKLARA MİNİ TERMİNAL YAPACAĞIZ

Seçimden önce İshak Gençer, üyelere seslenerek konuşma yaptı. Gençer, “Zabıta her ay 300 TL ödeniyordu. Buda senelik 3 bin 600 lirayla ediyordu. Bunu kaldırdık. Zabıta müsbeti yıllık 150 TL idi bunu 50 TL ye düşürdük. Pandemi sürelisinde M ve K araçlara 5 bin 200 litre desteği aldık ve esnafına dağıttık. Belediyemizle görüşürüz araç yaşını 10 yaştan 20 yaşa çıkacak. Şuanda çalıştığımız minibüs duraklara mini bir terminal yapacağız. ”dedi.

YÖNETİM KURULU LİSTESİ

ASİL ÜYELER

Başkan

1- Ishak Gençer

2- Adem Bozdaş

3 – Yakup Uzar

4 – Mustafa Şaner

5-İlhami Elibol

6- Ergün Bozoğlu

7-Erdem Çelebi Şen

YEDEK ÜYELER

1 – Ayhan Ürün

2- İlkay Kayalı

3- İsmail Filizay

4- Özcan Ayas

5 – Ahmet Uğurlu

6- Cesur Tok

7- Nevzat Bayın

DENETİM KURULU LİSTESİ
ASİL ÜYELER

1 – Efendi Şimşek

2-İbrahim Uğurer

3-Basri Karalök

YEDEK ÜYELER

1- Hasan Uysal

2-Oğuzhan Erciyas

3-Arap Mehtun Avan

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x