Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Orhan İba, Güven Tazeledi

Kırıkkale'deki meslek odası seçimleri devam ediyor. Hafta sonu gerçekleştirilen Sebzeciler Odası seçimlerinde Orhan İba ve İdris Akan başkanlık için yarıştı. Sebzeci esnafının yoğun ilgi gösterdiği seçimde 266 üye oylarını kullandı. Mevcut Başkan Orhan İba 161 oy, aday olan İdris Akan 101 oyda kaldı. 4 geçersiz oyun çıktığı seçimlerde Orhan İba seçimi kazanarak güven tazeledi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’deki meslek odası seçimleri devam ediyor. Hafta sonu gerçekleştirilen Sebzeciler Odası seçimlerinde Orhan İba ve İdris Akan başkanlık için yarıştı. Sebzeci esnafının yoğun ilgi gösterdiği seçimde 266 üye oylarını kullandı. Mevcut Başkan Orhan İba 161 oy, aday olan İdris Akan 101 oyda kaldı. 4 geçersiz oyun çıktığı seçimlerde Orhan İba seçimi kazanarak güven tazeledi.

DİVAN SEÇİLDİ

Genel Kurul Divan Başkanlığı ve Divan üyelerinin seçimi ile başladı. Kırıkkale Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Adem Yurttan seçilirken, divan üyeliklerine ise Kahveciler Odası Başkanı Adnan Çatalok, Kırıkkale Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Gazi Karafilik, Oto Sanatkarlar ve Demirciler Esnaf Odası Başkanı Murat Pehlivanlı seçildi.

YENİ BİNAMIZA GEÇECEĞİZ

Seçimden önce bir konuşma yapan Sebzeciler Odası Başkanı Orhan İba, “Bugün bizleri yalnız bırakmayan bütün üyelerimize teşekkür ediyoruz. Ticaret Borsasının bulunduğu binada yer satın aldık ve yeni yerimize geçeceğiz. Biz görevi aldığımızda borcumuz çoktu. Ödedik ve ödemeye de devam ediyoruz”dedi.

YÖNETİM KURULU

ASİL VE YEDEK ÜYELERİ

 

BAŞKAN

ORHAN İBA

 ASİL ÜYELER

1-ORHAN İBA

2- Bekir Çağlar

3-Abdülkadir Aktürk

4-Murat Özben

5-Ali Kandemir

6-Yunus Koç

7- Hacı Alı Gözüyaşlı

YEDEK ÜYELER

1- İsmail Esen

2-Hasan Gönen

3-Mülazim Şaşmaz

4-Hasan Dalbudak

5-Harun Hazar

6-Emin Dalbudak

7-Harun Demirel

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x