Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

İsmet Duman tecrübelerim hizmete dönecek

AK Parti Kırıkkale  İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı  Ziraat Yüksek Mühendisi İsmet Duman mesleğinden dolayı Kırıkkale'nin her kesimini ve özellikle köy camiasını yakından tanıdığını belirterek bu bilgi ve tecrübeleri ışığında göreve talip olduğunu dile getirdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale  İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı  Ziraat Yüksek Mühendisi İsmet Duman mesleğinden dolayı Kırıkkale’nin her kesimini ve özellikle köy camiasını yakından tanıdığını belirterek bu bilgi ve tecrübeleri ışığında göreve talip olduğunu dile getirdi.

İsmet Duman yaptığı açıklamada “Kırıkkale’de bilindiği gibi tarımsal ürünler ve ilaçlar alanında işletmem var .Bu sebeple Kırıkkale’nin Merkez ilçeler ve köyleri yakının tanıyorum. Çiftçilerimizin sorunlarını biliyorum .Adeta her köyün sorununu öğrendim. Bu tecrübelerimi Ak Parti’nin siyasi gücünü de alarak İl Özel idaresinde hizmete dönüştürmek istiyorum. Türkiye Yüzyılı’nda  genç bir iş adamı ,genç bir mühendis ve genç bir siyasetçi olarak aktif görev almak ve memleketine siyasi kulvarda hizmet getirmeye talibim.” şeklinde konuştu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x