Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

İşte ak partinin sıralaması

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti 24 Haziran seçimi milletvekili listesi belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yoğun bir mesaiyle belirlediği 600 kişilik aday listesi YSK’ya teslim edildi. YSK’ya bildirilen sıralamada Kırıkkale birinci sırada mevcut Milletvekillerinden Ramazan Can, ikinci sırada B. Salim Bozdemir, üçüncü sırada ise Mustafa Arslan yer aldı.

LİSTE YSK’YA TESLİM EDİLDİ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım sabahın erken saatlerinde partinin genel merkezine gelerek milletvekili adayı listelerine son şeklini vermek için mesaiye başlamıştı. Bu mesai sona erdi ve AK Parti heyeti kesinleşen milletvekili listesini Yüksek Seçim Kuruluna teslim etti.

ÖZTÜRK VE DEMİR LİSTEYE GİREMEDİ

Kamuoyunun merakla beklediği liste olan AK Parti Kırıkkale Milletvekili aday listesi açıklandı. Listede bir önce ki döneme göre 2 değişiklik yaşandı. Mevcut vekillerden Ramazan Can yeniden birinci sıradan listeye girerken Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir listeye giremediler. İkinci sırayı Bayram Salim Bozdemir kendisine yer bulurken, üçüncü sırada genç isimlerden Avukat Mustafa Arslan yer aldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
11 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Han
Han
23 Mayıs 2018 21:49

Manifesto yayınladılar mı? Vaatleri nedir? Vizyoner oldukları konusunda emin miyiz? Entelektüel tarafları var mı? Dünya siyaseti hakkında ne kadar bilgi sahibi bu adaylar? Öncelikleri vatan mı makam mı? Kendilerini o makama uygun görmelerinin sebebi nedir? Kritik yapabilecek altyapı var mı? Kanun koyup değiştirecek kadar kendilerine güvenmelerine sebep olan özgüven nereden geliyor. Gibi bir-çok soruyu sorup kararı öyle vermek gerekiyor tabi. Tabloya bakınca karar vermek çok zor değil aslında.

keskinli
keskinli
23 Mayıs 2018 12:29

keskinli biri olmadan bu işler olmaz ve iyi parti 2 MHP 1 çıkarır akp güle güle diyecek Kırıkkale …

isa
isa
22 Mayıs 2018 08:58

Şehidin var Kırıkkale Şehitlerimiz var Türkiye’m Farkında mısınız?

fehmi
fehmi
22 Mayıs 2018 08:21

mustafa arslan da neymiş ? bekar adamdan millet vekilimi olur,

mhp 2 alacak, ramazan da zor çıkacak görünüyor

Batuhan
Batuhan
22 Mayıs 2018 03:42

Fikret Kızılok’un “Süleyman hep Başbakan” parçasının nakaratını “Ak vekil hep Ramazan” haline dönüştürmek için yapılmış liste. Ayrıca, Salim Bozdemir’in yeni mezun çocuğunun, galiba 10 milyon bütçeli “Kırıkkale Üniversitesi Merkez Laboratuar” ihalesini alması da ilk icraatı. 3. sıradaki genç kardeşimizin özgeçmişini (özellikle başarı ve derecelerini) herkes merak ediyor.
Bu ekip, Reis’i temsil edemez. Bizden de oy gitmez. Hadi geçmiş olsun.

Salim Abdurrahman
Salim Abdurrahman
21 Mayıs 2018 23:00

Ramazan bey yurekliysen birazcık Ak Partiye Kırıkkaleye ve Reise saygın hurmetin ve sevgin var ise istenmedigin yerde durma, pekdogan gibi cekilki seni sevmeyenlerin oyları Ak Partiye dönsün. Ne özelligin ne meziyetin ne kalifiyeligin var goremedik 3 dönemdir, bi yemin töreninde gördük birdaha yok, yazik senden sonra gelenlerinde önünü kapattın, senin aday olman MHP ye 1 CHP veya Meralin Partisine 1 yarayacak sen yine bedavadan her secimde oldugu gibi malesef oyumuz sana olmamasına rağmen vekilimiz olacaksın, Kırıkkaleliler seni istemiyor, sen varsan oy moy yok diyorlar, 2 sinden kurtulduk malesef sen 1.sıraya yerleştin, 25 Haziranda keşke diyecekler yazık diyecekler yine Kırıkkale kaybedecek

Keskinli
Keskinli
21 Mayıs 2018 21:40

Bu adaylarla diğer partilerin ekmeğine yağ sürüldü. Kırıkkale halkı Razaman Can vekilden sıkıldı artık. Yanılmıyorsam 4. dönem vekilliği. Elle tutulur bi hizmeti yok daha niye aday gösterilir Anlmıyorum. Bu adaylar varken Halil Öztürk başkana vekilliği hayırlı olsun. Diğer partilerden de süpriz olabilir

Huseyin Buyukyagli Koyu
Huseyin Buyukyagli Koyu
21 Mayıs 2018 19:55

Hayırlı Olsunda 2 sini cıkardınız 1 ni niye bıraktınız. Yeni adaylar pırıl pırıl ne diyelim.

alim
alim
21 Mayıs 2018 19:54

ak partiye oy yok nedenmi
evliya olsun keskinliyse arkasinda namaz kilmam zihniyetleri biraradada ondan…

Harbikeskinliii
Harbikeskinliii
21 Mayıs 2018 18:12

Akpartiye geçmiş olsun.ramazan da ramazan akparti ramazanla başladı ramazanla bitecek galiba görünen o.bir tane keskinliiii aday var o da bulent altınışık süpriz oldu demeyin 2 yi zorlayacak göreceksiniz. .reis tamam da ….

Başa dön tuşu
11
0
Would love your thoughts, please comment.x