Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Ekonomi

‘Maske Kozmetik’ Hizmette

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kozmetik ve bijuteri alanında yeni ve farklı seçenekler sunan “Maske Kozmetik” Yenişehir’deki yerinde hizmete açıldı.

Açılışa özel indirimler

Kozmetik, parfümeri ve bujiteri alanında yeni ve farklı seçenekler sunan “Maske Kozmetik” Kırıkkale Üniversitesi Yenişehir Kampusunde Yurtkur Caddesi’nde hizmete açıldı. İşletmeciliğini Sadık Sivri’nin yaptığı Kozmetik ve Bijuteri Mağazası Maske Kozmetik’in açılışına Yahşihan Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uluyurt, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Zekai Tufan, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ragıp Cihat Mencet, iş adamları, esnaflar ve vatandaşlar katıldı. Dualar eşliğinde açılan kozmetik mağazasında açılışa özel yüzde 30’dan 50’ye varan indirimler sunuldu. Özellikle öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği açılışta birbirinden kaliteli ve indirimli ürünler satışa sunuldu.

Öğrencilerimizin hizmetine kavuşturduk

Mağaza sahibi Sadık Sivri, “Yenişehir’de bu alanda bir eksikliğin olduğunu görerek böyle bir mağazayı öğrencilerimizin hizmetine kavuşturduk. Bay ve bayanlara özel bujuteri ve kozmetik ürünlerini müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. Kozmetik, parfüm ve bijuteri ürünlerini uygun fiyatlarla halkımıza sunacağız. Müşterilerimiz mağazamızda aradığı her türlü ürünü bulacaktır.”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x