Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

İYİ Parti Genel Seçime Hazır

Kırıkkale İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık Merkezde ve tüm ilçe ve beldelerde seçim hazırlıklarını tamamladı." Ne zaman yapılırsa yapılsın Genel Seçimlere hazırız'' dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık Merkezde ve tüm ilçe ve beldelerde seçim hazırlıklarını tamamladı.” Ne zaman yapılırsa yapılsın Genel Seçimlere hazırız” dedi.

SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZLERİ OLUŞTURULDU

İl Başkanı Altınışık il ve ilçelerimizde (SKM) Seçim koordinasyon merkezlerini oluşturularak yapılacak seçimler için görev dağılımı yaptıklarını ve SKM Başkanı olarak İl Sekreteri Mustafa Kadan’ın görevlendirildiğini belirtti. İl SKM Başkanı olarak görev alan il Sekreteri Mustafa Kadan kendisine bu görevi veren il başkanı il Yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettikten sonra yaptığı açıklamada; ‘’ 2018 genel ve 2019 yerel seçimlerinden tecrübemiz var. Genel merkez Seçim İşleri Başkanlığımızın talimatları doğrultusunda seçim hazırlıklarımızı tamamlamak üzereyiz. Kırıkkale İYİ Parti teşkilatları olarak tüm enerjimizi seçim ve seçim güvenliği için harcıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ‘’ Oy namustur. Herbir oy’un takipçisi olacağız’’ diyerek tüm teşkilatlarımı gerekli çalışma azmini vermiştir.”

OY KULLANACAĞI SANDIKTA GÖREVLENDİRİLDİLER

‘’Bizlerde Kırıkkale İYİ Parti teşkilatları olarak seçim çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. İl ve ilçelerimizde oluşturduğumuz Seçim Koordinasyon merkezleri ile Genel seçimlerde istenilen başarıya ulaşacağız. Her ilçemizde ayrı ayrı oluşturduğumuz Seçim koordinasyon merkezlerimizde hukukçularımız, veri giriş uzmanlarımız, iaşe ve Propaganda sorumlularımız, mahalle ve köy sorumlularımız bulunmakta ve genel merkez Seçim İşleri Başkanlığımız koordinesinde çalışmalarına devam etmektedirler. İl ve İlçelerimizde Seçim Koordinasyon Merkezlerimizin oluşturulması çalışmalarında emeği olan İlçe başkanlarımıza , Avukatlarımıza ve tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Sandık görevlilerimiz asil ve yedek olarak tamamlanmış olup eğitimlerine başlamış bulunmaktayız. Sandık görevlilerimizi seçerken belirli kıstaslarımız oldu. Öncelikle Sandık görevlilerimiz üyelerimiz arasından seçildi. Kendi mahallesinde kendi okulunda ve oy kullanacağı sandıkta görevlendirildiler.’’

İYİ PARTİ OLARAK TÜM PARTİLERİN OYUNU KORUYACAĞIZ.

“Oy kullanılacak her mahalle için ( başarabilirsek her okul için) bir avukat görevlendireceğiz. ‘’Yani kısacası bu seçimi şansa bırakmayacağız. İYİ Parti olarak sadece kendimizin değil tüm partilerin oyuna sahip olacağız’’‘’Biz şunu biliyoruz ki; sandık başında oy kullanımını usulüne uygun yaptırabilirsek, sandıktaki oyların sandık sonuç tutanağına doğru işlenmesini sağlayıp, ıslak imzalı tutanağın bir suretini alırsak seçim bizim için bitmiştir’’ dedi

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x