Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GenelKeskin

Gazilerimizin Yanındayız

Vatan için canını siper eden kahraman gaziler için 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Keskin'de bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Hayriye ve Çarşı camillerinde ebediyete irtihal etmiş tüm şehitler ve gaziler için dua edildi ve mevlüt okundu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vatan için canını siper eden kahraman gaziler için 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Keskin’de bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Hayriye ve Çarşı camillerinde ebediyete irtihal etmiş tüm şehitler ve gaziler için dua edildi ve mevlüt okundu.

GAZİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

 Keskin Kaymakamı Tunahan Çil ve Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım ile Keskin ilçe halkının katılımıyla Keskin Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına Çelenk Sunma töreni yapıldı. Keskinli gaziler için öğretmenevinde kahvaltı tertip edildi.Törende gazilerle biraraya gelen Kaymakam Tunahan Çil tüm gazilerimizin Gaziler Gününü kutladı.  Kaymakam Tunahan Çil; gazilerle tanışıp, onların sorun ve taleplerini dinledi. Katılımları nedeniyle tüm gazilerimize teşekkür ederek, her zaman onların yanında olduklarını söyledi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x