Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

İyi Parti Sahalar ‘da

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı’na boş durmak yok. İl merkezinde olduğu gibi ilçe ziyaretleri de aralıksız devam ediyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı’na boş durmak yok. İl merkezinde olduğu gibi ilçe ziyaretleri de aralıksız devam ediyor.

ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı’na boş durmak yok. İl merkezinde olduğu gibi ilçe ziyaretleri de aralıksız devam ediyor. İl Başkanı Bülent Altınışık başkanlığındaki İyi Parti heyeti bir süre önce Delice ve Balışeyh ilçelerinde ziyaretlerde bulundu. Esnaflar ve vatandaşları ziyaret eden Altınışık ve heyeti onların sorun ve taleplerini dinledi ve not aldı. Gösterilen ilgiden memnun olan Altınışık, vatandaşlara ve esnaflara teşekkür etti ve sorunlarını çözmek için güçlü ve büyük adımlarla emin bir şekilde yola devam ettiklerini belirtti.

“AYAKKABI ESKİTİYORUZ”

Ziyaretler konusunda bilgi veren Altınışık, “Genel Başkanımız durmuyor… Bizde durmuyoruz…  Ayakkabı eskitmeye devam ediyoruz…” dedi. Teşkilattan ziyaretlerle ilgili açıklama yapılarak, “İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanımız  “Sayın Bülent Şükrü Altınışık  önderliğinde Yönetim kurulu üyelerimiz ve Kadın kollarımızla beraber DELİCE ve BALIŞEYH İlçelerimizde Esnaflarımızı ziyaret ettik. Sohbetler ettik. Sıkıntılarını dinledik… Bizlere göstermiş oldukları yakın ilgi ve umut veren söylemlerinden dolayı tüm Esnaflarımıza ve Vatandaşlarımıza  teşekkür ediyor ve kendilerine hayırlı kazançlar diliyoruz.. #milletbiziçağırıyor” bilgisi verildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x