Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

İYİ Parti Teşkilatına Kimse Yön Tayin Edemez

İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Altınışık, Ancak herkes şunu iyi bilsin ki; Kırıkkale İYİ Parti Teşkilatlarına hiçbir densiz, sosyal medyada akıl veremez, yön tayin edemez.''dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Altınışık, Ancak herkes şunu iyi bilsin ki; Kırıkkale İYİ Parti Teşkilatlarına hiçbir densiz, sosyal medyada akıl veremez, yön tayin edemez.”dedi.

ÜLKEMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM

Altınışık, “Değerli dava arkadaşlarım; İYİ Parti 3. Olağan Kongre sürecimiz başlamıştır. Bu kongre sürecinde partimizi karıştırmak isteyen, İl İlçe Başkan Adaylarımızı birbirine düşürmek isteyenler olacaktır, delegelerimiz içine nifak sokmaya çalışacak alçaklar olacaktır. Ancak herkes şunu iyi bilsin ki; Kırıkkale İYİ Parti Teşkilatlarına hiçbir densiz, sosyal medyada akıl veremez, yön tayin edemez. İYİ Parti’nin her bir üyesi şereflidir. İl, İlçe, Belde Başkanlıkları da o kadar şerefli makamlardır. İYİ Parti hiç kimsenin şahsi ikballerinin paylaşıldığı yer değildir. İYİ Parti birilerine makam mevki verme yeri değildir. İYİ Parti Kırıkkale İl, İlçe, Belde Başkanlıkları İYİ Parti üyesi olan her şerefli üyemizin anasının ak sütü kadar helal ve hakkıdır. Bu sebeple; 3. Olağan Kongremiz koltuk yarışı değil, hizmet yarışıdır. Kongremizin İlimize ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x