Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

İYİ Parti’den Delice’de iftar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin çalışmalarını sürdüren İYİ Kırıkkale Milletvekili adayları Delice ilçesinde muhtarlar ve ilçe teşkilatı ile iftarda bir araya geldi.

 

VAR GÜCÜMÜZLE KARŞILIK VERECEĞİZ

İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili adayları Bülent Şükrü Altınışık, Mustafa Akyürek ve Şevket Özsoy seçim çalışmaları kapsamında Delice ilçesinde muhtarlarla iftarda bir araya geldi. Delice İYİ Parti ilçe teşkilatı tarafından organize edilen iftar programında muhtarlarla sohbet eden İYİ Parti Milletvekili adayları “Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın bizlere karşı gösterdiği ilgi ve sıcaklıktan dolayı teşekkür ediyoruz. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın tüm istek ve arzularına var gücümüzle karşılık vermeye çalışacağız” ifadesi kullandı.

 

DEĞİŞİM RÜZGARI

Vatandaşlarla buluşmaya devam ettiklerini söyleyen İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık, “Delice ilçesi Muhtarlarımız ve İYİ Parti ilçe teşkilatımızla iftar yemeğinde buluştuk. Kırıkkale’yi saran değişim rüzgarı Delicede de tüm hızıyla esiyor. Delice İYİ olacak. Halkımızın ilgisi bizi çok mutlu ediyor. Çalışmalarımıza diğer aday arkadaşlarımızla birlikte devam edeceğiz, seçimleri Kırıkkale’ de İyi Partinin alabileceği en yüksek oyla tamamlayıp inşallah Genel Başkanımız Meral Akşener,i Cumhurbaşkanı yapacağız” diye konuştu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x