Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2023 Milletvekilliği SeçimleriKeskinSiyaset

İYİ Parti’li Duman’dan Keskin Çıkarması

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Adnan Duman, Keskin ilçesini ziyarette bulundu. Keskin’e çıkarma yapan Duman, ilçede esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Adnan Duman, Keskin ilçesini ziyarette bulundu. Keskin’e çıkarma yapan Duman, ilçede esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Adnan Duman’ı İYİ Parti Keskin İlçe Başkanı Zafer Çakmaklı ve ilçe yönetimi karşıladı. Duman, ilk olarak Keskin’de İYİ Parti İlçe Başkanı Zafer Çakmaklı ile Esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafın dertlerini sıkıntılarını dinleyen Duman, esnafın şikayetlerini not aldı. Keskin Esnafı ekonomik olarak büyük sıkıntılar çektiklerini Duman’a iletirken esnaf, bu ekonomik bunalımın derhal düzelmesini istedi. Duman, ardından İYİ Parti ilçe teşkilatını ziyarette bulundu. Son olarak heyet kabristan ziyaretinde bulundu. İlçede ziyaretlerini tamamlayan Adnan Duman, İlçe merkezinde Keskin halkına seslendi Duman, Kırıkkale ve Keskin için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi. Duman”. Bugün Keskin’deyiz. Keskin’de Zafer Başkanımızın konuğu olduk. Keskin’de bugün esnaf arkadaşlarımızla kaynaşarak parti çalışmalarına hız verdik. Keskin’deki sorunları ve bundan sonraki süreçte ve Keskinde ki yapacaklarımız ile ilgili Allah’ın izniyle kazananın Keskin olması içinde ilçemizle teşkilatımızla var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

BİZ İNANIYORUZ

Duman 14 Mayıs’tan sonra Keskin için hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağını ifade etti. Duman “Keskin’in derdi bizim derdimiz. .Keskin’in iyi olması bizim iyi olmamız demek. Allah nasip ederse 14 Mayıs’tan sonra hiçbir şey Keskin için eskisi gibi olmayacak. Biz buna inanıyoruz güçlü bir teşkilatımız var. Güçlü bir teşkilatın ardında da güçlü bir millet güçlü bir Keskin halkını oluşturmak İçin biz sahadayız başkanımız la birlikte inşallah Her şey Keskin için daha iyi olacak” ifadesini kullandı.

HEP BERABER İYİ OLCAĞIZ

İYİ Parti Keskin İlçe Başkanı Zafer Çakmaklı’da görüşlerini bildirdi. Çakmaklı Keskin’den Milletvekili seçilenlerin seçimin ardından Keskin’ini unuttuklarını bildirdi. Çakmaklı” 14 tane aday adayımız var. Hepsi de bizim için değerlidir. Bu aday adayı arkadaşlarımızın içinde Allah nasip ederse 3 tane adayımız olacak. Aday olan arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyoruz. Keskin’imizin maalesef adı büyük kendi küçük. Yaklaşık 3 saattir geziyoruz caddelerini sokaklarını. Yıllarca burada kısır bir siyaset yapıldı. Maalesef buradan seçilenler seçilene kadar Keskin baş tacı oldu. Seçim bittikten sonra hiç birine ulaşamadık. Keskin’imizin içinde bulunduğu durumu hepiniz görüyorsunuz. Ama Allah nasip ederse Aday adayımız Adnan Duman Bey milletvekili olup meclise giderse buradan herkesin huzurunda söylüyorum Adnan beyin inşallah yakasına yapışacağız. Keskin’imizi Kırıkkale’mizi inşallah daha iyi edeceğiz. Hep beraber iyi olacağız.” dedi.

HABER: Yeliz ERDEM

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu