Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2023 Milletvekilliği SeçimleriSiyaset

İYİ Parti’de Adaylarla İftar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Aday adaylığı süreci dolayısıyla hareketli günler yaşayan İYİ Parti Kırıkkale İl Teşkilatı tarafından iftar programı düzenlendi. Milletvekili aday adayları ile partililerin bir araya getirildiği iftar programında konuşan İl Başkanı Yavuz Kuzucu “Genel Başkanımız ve genel merkezimiz hangi arkadaşlarımızı uygun görürse elbette tüm arkadaşlarımızın ortak adayı olacaktır” diye konuştu.

NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZDIR

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi. Eypark dinlenme tesislerinde düzenlenen iftar programına İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili aday adayları, il ve ilçe teşkilat yöneticileri ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği iftar programında konuşan İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Yavuz Kuzucu “Ne zor günlerden geçerek bugünlere geldik. Partimizin kurulduğu İlk günden itibaren yanımızda olan hiçbir menfaat gözetmeden, türlü şantaj ve yıldırmalara, engellere boyun eğmeden bugünlere gelen tüm gönül dostlarımıza ne kadar teşekkür etsem azdır. Sizlerin de çocukları, aileleri, ileriye dönük endişeleriniz vardı fakat sizler zor olanı seçerek beraber aynı yollarda yürümemizi tercih ettiniz. Sağ olun var olun. Burada birbirinden kıymetli milletvekili aday adayı arkadaşlarımız var. Allah izin verirse bu kıymetli arkadaşlarımızdan üç kişi aday olacak. Genel Başkanımız ve genel merkezimiz hangi arkadaşlarımızı uygun görürse elbette tüm arkadaşlarımızın ortak adayı olacaktır. Umarım ki ve biliyorum ki aday olamayan diğer aday adayı arkadaşlarımızda canla başla partimizin ve aday olan arkadaşlarımızın başarılı olmaları için çalışacaklardır. Çünkü zaman sen ben demenin zamanı değil, hep birlikte başarılı olmanın zamanıdır. 14 Mayısta yapacağımız seçim inşallah ülkemiz için bir dönüm noktası olacak. Milletimizin teveccühü ile tek adam yönetimine son verilerek tekrar parlamenter yönetime geçileceği günler yakındır. İnşallah parlamenter sistem gelecek Genel Başkanımız Başbakan olacak. Herkesin yüzünün güldüğü günler gelecek” dedi.
HABER: Yeliz Erdem

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu