Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

İzcilerle istişare toplantısı düzenlendi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de Türkiye İzcilik Federasyonu İl Temsilciliği tarafından federasyona bağlı izcilerle istişare toplantısı düzenlendi.

 

KULÜP YÖNETİMİ, ÜYELER VE İZCİLER KATILDI

Bahşılı Celal Bayar Parkında düzenlenen etkinlik sonrasında açıklama yapan Türkiye İzcilik Federasyonu İl Temsilcisi Rıfat Savrun, izcilik faaliyetlerinin son yıllarda arttığını ve daha çok kişinin izci olduğunu söyledi. Düzenledikleri çeşitli etkinliklerle izcileri ve liderleri daha eğitimli hale getirdiklerini aktaran Savrun, şunları kaydetti: “Türkiye İzcilik Federasyonu’na bağlı kulüpler ile birlikte il temsilciliği olarak zaman zaman istişare toplantıları yapıyoruz. Bu toplantılarımızla eksikliklerimiz varsa bunları değerlendirip gideriyoruz. Bugün liderlerimizi bir araya getirerek istişare toplantısı düzenledik. Yıl içinde yapacağımız programlarla ilgili görüşmeler yaptık. Liderlerimizin neler yapması gerektiğini ve bizlerden olan isteklerini dinledik. Toplantımızda ayrıca kamplarda, seminerlerde ilimiz adına katılan milli kamplarda bizi temsil ederken dikkat edilmesi gereken konuları ele almış olduk. Türkiye İzcilik Federasyonu’nun bizlerden neler istediğini izcilerimizle paylaştık. Güzel ve verimli bir istişare toplantısı oldu.” Toplantıya, Türkiye İzcilik Federasyonu Eğitimci Lideri İsmail Yahşi, Kale Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Mustafa Susam, kulüp yönetimi, üyeler ve izciler katıldı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu