Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSağlık

Toplum Ruh Sağlığı Merkezinden anlamlı ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinin sosyal duyarlılık projesi kapsamında Toplum Ruh Sağlığı Merkezi çalışanları Anıt Kabirí ziyaret ettiler.

 

BİR ARAYA GELDİLER

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinin sosyal duyarlılık projesi kapsamında Toplum Ruh Sağlığı Merkezi sorumlu Baş hekim yardımcısı Mustafa Tuğrul ve Uzm.Dr.Devrim Öztürk eşliğinde takibi yapılan ve rehabilitasyon gören hastalar Ankara Cermodern Sergi salonunda düzenlenen ‘Tarih Öncesinden Günümüze Şizofreni Serüveni’ adlı Sergiye götürüldü. 11 Kasım’da gerçekleşen bir diğer isminin de ‘Görmezden Gelmeyelim’ sergisi esnasında ilk çağlardan günümüze Ruh Sağlığı alanındaki gelişmeler ve Şizofreni hastalarının tedavi şekilleri incelenmiştir. Sergi sonrasında hastalarla birlikte yemek yenmiş ve Anıt Kabir’e gidilerek ulu önder Atatürk ziyaret edildi.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

18 Kasım tarihinde Kırıkkale Yüksek İhtisasa bağlı Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde rehabilitasyon alan hastalar sosyal etkinlik kapsamında sinemaya götürülerek, toplumdan uzak duran ve etiketlenmeye açık bu hastaların tedavisine, topluma katılmalarına destek olundu. Bu proje kapsamında genel sekreter Op.Dr.Mustafa Boyabatlı ve hastane yöneticisi Uzm.Dr.Tekin Akça yaptıkları açıklamada  merkezde rehabilitasyon gören hastaların toplumdan ayrı kalmamaları ve topluma kazandırılmaları için elimizdeki tüm imkanları seferber ettiklerini söylerek, TRSM çalışanlarına teşekkür ettiler.

 

 

 

 

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu