Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sağlık

İzmarit Atma Tohum At

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İl Sağlık Müdürlüğü, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü organizasyonu ile ilköğretim okulu düzeyindeki çocuklara sigaranın sağlığa zararları konusunda bilgilendirmeler eşliğinde fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi. 

HABER: YAKUP ÖZCAN

31 Mayıs tütün ürünü kullanımının sağlık ve diğer zararları konusunda toplumda farkındalık oluşturmak, tütün ürünü kullananlara bırakmaları yönünde bilinç kazandırmak ve sağlıklı yaşam davranışlarını geliştirmek amacıyla ilköğretim çocuklarına yönelik “İzmarit Atma Tohum At” sloganıyla fidan dikimi yapıldı.

İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığına bağlı personeli tarafından çeşitli bilgilendirmeler yapıldıktan sonra minik öğrenciler fidanlarını topraklarla buluşturdular. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personellerinin ortak çalışmalarıyla Çocuk Tarım Akademisi alanında Mustafa Kemal İlköğretim Okulu 9. Sınıf öğrencileri hem doğa ve toprakla buluşma imkanı buldular, hem de kendilerine verilen fide ve tohumlarının dikimlerini yapmış oldular.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu