Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Jandarma komutanlarından Kaymakam Özel’e ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Jandarma Genel Komutanlığı Denetleme ve Değerlendirme Başkanlığı emrine atanan İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut, Yahşihan Kaymakamı A.Ferhat Özen’e veda ziyaretinde bulundu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyarette Albay Harun Karabulut görev süresi boyunca göstermiş olduğu yakın ilgi ve dayanışmadan dolayı Kaymakam Özen’e teşekkür etti. Yahşihan Kaymakamı A.Ferhat Özen ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, yeni görev yerinin kendileri için hayırlı olması temennisinde bulundu.  Yahşihan’ın her sorunuyla yakından ilgilenen İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut’a, görevde bulundukları süre içerisinde gösterdikleri üstün başarı, işbirliği ve sorumlu hizmet anlayışından dolayı kendilerine teşekkür ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.  Ayrıca, yeni atanan İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsa Çakmak’a yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Ziyarette Yahşihan İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Rıdvan Aksoy ‘da hazır bulundu.

 

 

 

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu